Levi | Bike Park
Levi bikepark juhannus-2022 2023 webres

Bike Park -ohjaukset

Hissipyöräily haltuun ohjaajan opeissa!

Bike Park -ohjauksissa oikeaa ajoasentoa, ajo- ja jarrutustekniikkaa sekä pyörän hallintaa. Pääset kokemaan ajamisen riemua reiteillä turvallisesti, koulutetun ohjaajan opastuksessa ja taitojen karttuessa oppaamme neuvovat sinut myös haastavampien reittien pariin. Kaikki ohjaajamme ovat FMBIA-koulutettuja.

lsr bikepark ohjaus

Ryhmäohjaukset

Levi Bike Park järjestää ryhmäkursseja bike parkissa ajamiseen. Bike Park -peruskurssilla perehdytään turvallisesti hissipyöräilyn perusteisiin ryhmässä yhdessä ohjaajan kanssa.

lsr bike park opetus

Yksityisopetus

Yksityisopetuksessa pääset nopeasti ja turvallisesti tutustumaan hissipyöräilyn saloihin. Taitojen karttuessa tarjoamme opastusta myös esimerkiksi ajotekniikan kehittämiseen sekä sopivien ajolinjojen valintaan. Yksityisopetusta on saatavilla läpi kesän kysyttäessä. Yksityisopetuksen kesto on kolme tuntia. Varaathan tuntisi hyvissä ajoin, saatavuuden varmistamiseksi. Kyselyt bikepark@levi.fi. 

Sopimusehdot
lsr bike park fmbia

BIKE PARKIN SÄÄNNÖT

1. Tarkista varusteidesi toimivuus. Käytä aina kypärää. Muut suojat ovat suositeltavia.
2. Valitse reitti ja vauhti taitotasosi ja olosuhteiden mukaan. Tutustu suorituspaikkoihin etukäteen. Käytä tarvittaessa kiertoreittejä.
3. Ohita muut rinteessä liikkujat riittävän etäältä. Ylhäältä ja takaa tuleva väistää aina.
4. Pysy radalla, älä muuta sitä tai tee oikolinjoja.
5. Pysähdy vain sellaisiin paikkoihin, joista sinut on helppo huomata. Jos palaat ylöspäin, kiipeä radan ulkopuolella.
6. Huomioi itsesi ja muut!
7. Reiteillä liikkuminen päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
8. Pyöräilet aina omalla vastuullasi.
9. Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita viipymättä onnettomuuksista henkilökunnalle puh. +358 44 367 4278.
10. Noudata aina opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka ei noudata rinnesääntöjä.

Levi-Bike-Park-kartta A4-2023-web