Levi tarjoaa loistavat puitteet alamäki- tai enduropyöräilyn ystäville! Leviltä löydät eritasoisia enduro- ja alamäkireittejä aina helpoista vaativiin.
lsr bike park opetus

Hissipyöräily haltuun ohjaajan opeissa!

Bike Park -ohjauksissa oikeaa ajoasentoa, ajo- ja jarrutustekniikkaa sekä pyörän hallintaa. Pääset kokemaan ajamisen riemua reiteillä turvallisesti, koulutetun ohjaajan opastuksessa ja taitojen karttuessa oppaamme neuvovat sinut myös haastavampien reittien pariin. Kaikki ohjaajamme ovat FMBIA-koulutettuja.

lsr bikepark ohjaus

Ryhmäohjaukset

Bike Park -peruskurssi järjestetään viikoittain maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Bike Park -peruskurssilla perehdytään hissipyöräilyn perusteisiin ryhmässä yhdessä ohjaajan kanssa.

Bike Park -peruskurssi maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30-12

  • Ryhmäkurssit saatavilla 4.7. - 12.8.2022
  • Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 6 hlö.
  • Minimi ikäraja: 13v.+ (Alle 18 -vuotiailla tulee olla vanhempien kirjallinen lupa.
  • Taitotaso: Ensikertalainen / aloittelija
lsr bike park opetus

Yksityisopetus

Yksityisopetuksessa pääset nopeasti ja turvallisesti tutustumaan hissipyöräilyn saloihin. Taitojen karttuessa tarjoamme opastusta myös esimerkiksi ajotekniikan kehittämiseen sekä sopivien ajolinjojen valintaan. Yksityisopetusta on saatavilla läpi kesän kysyttäessä. Yksityisopetuksen kesto on kolme tuntia. Varaathan tuntisi hyvissä ajoin, saatavuuden varmistamiseksi. Kyselyt bikepark@levi.fi. 

Bike Park -ohjaukset hinnasto

bike park -ohjauksetilman välineitävälineiden kanssa
Ryhmäohjaus (~3h)59,00109,00
Yksityisopetus (180min)79,00149,00
+Lisähenkilö+30,00