Levi tarjoaa loistavat puitteet alamäki- tai enduropyöräilyn ystäville! Leviltä löydät eritasoisia enduro- ja alamäkireittejä aina helpoista vaativiin.
Levi Bike park

NOPEUTTA JA HAASTETTA LEVIN BIKE PARKISSA

Levi tarjoaa loistavat puitteet pyöräilyn ja hissipyöräilyn ystäville! Leviltä löydät eritasoisia reittejä, jotka sopivat niin perheen pienemmille, kuin jo kokeneemmallekin kuskille. 

Bike Parkin reitit kiertävät ympäri Levitunturia ja Gondoli2000-hissi kuljettaa ylös Levin huipulle, josta avautuvat huikeat Tunturi-Lapin maisemat. Alasmeno hoituukin sitten vauhdikkaammin pyörän selässä. Matkalla koet niin siltoja, kallistuksia kuin upeita Lapin maisemia. Sykkeen tasaannuttua nouset ala-asemalla uudelleen hissin kyytiin ja lyöt uuden ennätysajan pöytään!

BIKE PARKIN REITIT

Levi Bike Parkista löytyy ratoja helpoista haastavaankin harrastamiseen. Levi Bike Parkin Blue Groove reitti sopii kaikentasoisille kuskeille ja Santa´s Cabin on suunniteltu hieman kokeneemmille kuljettajille. World Cup DH Black tarjoaa puolestaan haastetta myös kokeneille kuskeille, ja taitavimmat ajajat selvittävät SM-tasoisen radan alle 60 sekunnissa.

Reiteille suosittelemme varusteiksi enduro- ja alamäkiajoon sopivia suojavarusteita, eli polvisuojia, rintapanssaria, kypäriä, kyynärsuojia ja hanskoja. Kätevin tapa lähteä ajamaan Levi Bike Parkissa on ostaa Bike Parkin vuokraamosta Bike Park -paketti, joka sisältää hissilipun lisäksi alamäkipyörän ja suojavarusteet. 

Muista aina ensin käydä tutustumassa rataan ja katsomassa alastulopaikat droppien alla. Tutustuthan myös bike parkin sääntöihin.

Levi Bike Park reittikartta jpg

Näköalahissien ja bikepark-lippujen HINNASTO KESÄ/SYKSY 2022

Hissiliput voit ostaa jo ennakkoon verkkokaupastamme sekä paikan päältä vuokraamosta.

HinnastoLapset (6-11v.)Aikuiset (+12v.)
KeyCard7,00 € 7,00 €
Näköalahissi meno-paluu10,00 €13,00 €
Näköalahissi yksisuunta7,00 €9,00 €
3 tuntia17,00 €22,00 €
1 päivä21,00 €32,00 €
2 päivää37,00 €55,00 €
3 päivää48,00 €77,00 €
4 päivää58,00 €97,00 €
5 päivää67,00 €115,00 €
6 päivää77,00 €130,00 €
Kausilippu Kesä159,00 €229,00 €
Kesäkauden yrityslippu562 €
Kesäkauden yrityslippu > 3kpl477 €
HISSILIPPUJEN MAKSAMINEN LIIKUNTASETELEILLÄ JA -KORTEILLA

Alla mainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi ainoastaan Zero Pointin vuokraamossa ja Activity Parkin vuokraamossa hissilippuihin ja välinevuokrauksiin (POISLUKIEN yhdensuunnan-, kiertoajelu- ja kesäkelkkaliput) www.vero.fi.

Hissiliput ovat henkilökohtaisia. Kaikkien hissilippujen jälleenmyynti on kielletty. Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti.

Levi X Sappee

Levin voimassa olevalla kausikortilla saat Sappeen normaalihintaisesta päivälipusta tai useamman päivän lipusta -20 % alennuksen (ei koske kausikortteja eikä Levin Super Skipassia)!

Alennuksen saat lipunmyynnissä, valmistauduthan esittämään kausikortin ja henkilöllisyystodistuksen tai maksutositteen kausikortista lipunmyynnissä. Etu on henkilökohtainen.

levi x sappee

BIKE PARK -OHJAUKSET

Hissipyöräily haltuun ohjaajan opeissa!

Bike park -ohjauksissa opettelemme oikeaa ajoasentoa, ajo- ja jarrutustekniikkaa sekä pyörän hallintaa. Pääset kokemaan ajamisen riemua helpoilla reiteillä turvallisesti, koulutetun ohjaajan opastuksessa ja taitojen karttuessa oppaamme neuvovat sinut myös haastavampien reittien pariin. Kaikki ohjaajamme ovat FMBIA-koulutettuja.

lsr bikepark ohjaus

Ryhmäohjaukset

  • Hissipyöräilyn alkeiskurssi, maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.30-12 
  • Ryhmäohjauksia saatavilla 4.7.-12.8.2022.
  • Kyselyt bikepark@levi.fi.
lsr bike park opetus

Yksityisopetus

Yksityisopetuksessa pääset nopeasti ja turvallisesti tutustumaan hissipyöräilyn saloihin. Taitojen karttuessa tarjoamme opastusta myös esimerkiksi ajotekniikan kehittämiseen sekä sopivien ajolinjojen valintaan. Yksityisopetusta on saatavilla läpi kesän kysyttäessä. Varaathan tuntisi hyvissä ajoin, saatavuuden varmistamiseksi. Kyselyt bikepark@levi.fi. 

BIKE PARK -OHJAUKSET KESÄ 2022

HinnatIlman välineitäVälineiden kanssa*
Ryhmäohjaus ROOKIE / BASIC59,00€109,00€
Yksityisopetus79,00€149,00
+ lisähenkilö yksityisopetukseen / hlö+30,00€

*(sis. alamäkipyörän, varustesetin ja hissinousut) Hinnat sisältävät alv. Oikeudet muutoksiin pidetään.

BIKE PARKIN SÄÄNNÖT

1. Tarkista varusteidesi toimivuus. Käytä aina kypärää. Muut suojat ovat suositeltavia.
2. Valitse reitti ja vauhti taitotasosi ja olosuhteiden mukaan. Tutustu suorituspaikkoihin etukäteen. Käytä tarvittaessa kiertoreittejä.
3. Ohita muut rinteessä liikkujat riittävän etäältä. Ylhäältä ja takaa tuleva väistää aina.
4. Pysy radalla, älä muuta sitä tai tee oikolinjoja.
5. Pysähdy vain sellaisiin paikkoihin, joista sinut on helppo huomata. Jos palaat ylöspäin, kiipeä radan ulkopuolella.
6. Huomioi itsesi ja muut!
7. Reiteillä liikkuminen päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty.
8. Pyöräilet aina omalla vastuullasi.
9. Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita viipymättä onnettomuuksista henkilökunnalle puh. +358 44 367 4278.
10. Noudata aina opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka ei noudata rinnesääntöjä.

lsr bike park fmbia