Levin hiihtolomaviikot

20.02.2021 - 14.03.2021

Aktiviteetteja ja akkujen latausta - Tervetuloa nauttimaan helmi-maaliskuussa 2021 ikimuistoisesta koko perheen hiihto- ja talvilomasta Leville! 

Perheen yhteinen talviloma eli perinteinen hiihtoloma viikoilla 8 - 10 on usein odotettu koko talven kohokohta sekä lapsille että aikuisille. Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.

Raitis ilma, valkeat hanget sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut houkuttavat joka vuosi Leville hiihtolomailijoita ympäri Suomen. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia pitkistä päivistä Levin huippukuntoisilla rinteillä ja laduilla. 

Hiihtoloman suunnittelu on hyvä aloittaa etsimällä ja varaamalla omaan tarpeeseen sopiva majoitus. Huoneistoja on rajoitettu määrä ja suosituimmat kohteet varataan nopeasti, joten toimi ajoissa.

Varaa omasi tästä
 

HIIHTOLOMAT - 6 VINKKIÄ LOMALLE

Opi laskettelemaan tai lumilautailemaan, haasta itsesi uudessa South Parkissa tai suosikkirinteessäsi ja ennen kaikkea - viihdy yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Vietä koko perheen aktiivinen hiihtoloma Levillä - tätä kaikkea Levi tarjoaa hiihtolomaisille!
 

1. OPI UUTTA JA KEHITÄ TAITOJASI HIIHTOKESKUKSEN KURSSEILLA

43 rinnettä ja 27 hissiä. Levillä on runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. South Park, Alpine Training Park ja vapaalaskualue itsensä haastamisesta kiinnostuneille. Lastenmaa ja Leevilandia pikkuväelle. Tutustu hiihtolomalla koko tunturiin.

Hiihtokeskuksen kurssitarjonta viikko 8
Hiihtokeskuksen kurssitarjonta viikko 9
Hiihtokeskuksen kurssitarjonta viikko 10
Vinkit lapsiperheille tunturissa
Välinevuokraus

INSPIROIDU: Syvenny vapaalaskun saloihin
 

2. 230 KM LATUVERKOSTO

Suomen suosituin talviurheilulaji maastohiihto on erinomainen kuntoilulaji ja Levillä sen harrastamiseen on erinomaiset mahdollisuudet. 230 kilometrin huollettu latuverkosto tarjoaa hiihtolomalaisille mahdollisuuden hiihtää aamusta iltaan ja pistäytyä Levin monissa latukahviloissa ja myös tulistella laavuilla.

Tarkista ajankohtainen latutilanne täältä
Levin kartat ja reitit

INSPIROIDU:
Maasto hiihto Levillä osa 1.

Maastohiihto Levillä osa 2.
 

3. MYÖS MUUTA KUIN LASKEMISTA JA HIIHTÄMISTÄ

Poroajelu, talvipyöräily, lumikenkäily, moottorikelkkailu, revontulet, Arcandian elämyspuisto, ratsastus ja jääkarting ovat vain esimerkkejä Levin talvisista mahdollisuuksista. Kylpylä, keilaus ja Tonttula  puolestaan varmistavat koko perheen mielekkään tekemisen myös huonomman ilman yllättäessä.

Varaa elämyksesi täältä
Katso palveluiden aukioloajat täältä

INSPIROIDU: Levin tiimiläisten suosikkipaikat Levillä
 

4. TILAA RUOAT JA TALVIURHEILUVÄLINEET SUORAAN MÖKILLESI

Levillä koronatilanne on otettu ravintoloissa hyvin huomioon, ja alueen ravintoloissa on turvallista käydä ruokailemassa kun itsekin noudattaa ohjeita ja turvavälejä. Aina ei välttämättä ole silti mahdollista, tai halua, lähteä ravintolaan syömään, ja tähän tarpeeseen on Levillä nyt vastattu. Ruoka-annoksia voi ravintoloista tilata take awayna mukaan, eli käydä itse noutamassa ravintolasta ruoat, tai tilata kotiinkuljetuksen suoraan lomahuoneistollesi. Myös vuokravälineitä, kuten esimerkiksi lumikenkiä, voi tilata toimitettuna huoneistollesi.

Lue lisää toimituspalveluista täältä
Lue lisää kasvis- ja vegaaniruoka vaihtoehdoista


INSPIROIDU: Pala Lappia suoraan suuhun
 

5. TUTUSTU PAIKALLISEEN KULTTURIIN

Levi ja Kittilä on muutakin kuin upea luonto! Alueen taiteilijoilla on merkittävä osa lappilaisessa ja suomalaisessa taidehistoriassa. Taiteilijat eivät ole vain kuvanneet olemassa olevaa Kittilää, vaan rakentaneet sen moniulotteista henkistä ilmapiiriä, välittäen Kittilästä erilaisia kokemuksia ja kertomuksia. Kittilässä voi tutustua paikalliseen taiteeseen alueen museoissa, gallerioissa ja vaihtuvissa näyttelyissä.

Lue lisää täältä

INSPIROIDU: Tunnelmalliset hetket ja valokuvauspaikat Levillä
 

6. VIETÄ VASTUULLINEN LOMA
 

Visit Levin kanssa yhteistyössä toimii yli 170 yritystä. Me Levillä haluamme kaikki yhdessä tehdä kaiken voitavamme, jotta Levillä olisi jokaisen turvallista lomailla, sekä nyt että tulevaisuudessa. Olemme koostaneet ohjeita joiden avulla lomailet Levillä vastuullisesti, ja kerromme myös kuinka alueen yrittäjät ovat ottaneet käyttöön koronaviruksen leviämistä ehkäiseviä toimia.

Levin alueen yritysten toimet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Hiihtolomat ovat Levin hiihtokeskuksen vilkkainta aikaa, kun monet eritasoiset laskijat tekevät käännöksiään Levin upeilla rinteillä. Jokaisen rinteeseen menijän tulisi kerrata rinnesäännöt, jotta hauska ja mukava päivä rinteessä on taattu, kaikille laskijoille. Levin hiihtokeskuksen turvallisuuspäällikkö Heikki Saarensalmi kertoo rinneturvallisuudesta ja mitä asioita laskijoiden tulee huomioida, olit sitten rinteessä ensimmäistä kertaa tai jo kokenut laskija.

Lue lisää rinneturvallisuudesta

Levin loman kruunaavat alueen upea, puhdas luonto ja komeat maisemat. Näiden säilymistä on helppo edistää lomatunnelmasta tinkimättä. Ympäristöystävällisyys on matkalla yhtä vaivatonta kuin kotonakin.
Ole edelläkävijä ja pidä matkaillessasikin ympäristön puolta - näin helppoa se on!

Vihreät vinkit lomalle
Kierrätys Levillä
Ekopisteet Levillä

Lue lisää hiihtoloman mahdollisuuksista

Varaa oma lomasi
 


Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa. Lue Levin korona-info