Laukku pakattuna Leville
talvipyöräily aurinko

Laukku pakattuna Leville

Tämä on sinulle, joka suunnittelet Levin matkaa ja tuskailet matkalaukkusi sisällön kanssa – mitä pakata mukaan ja mitä ei?

Kylliksi kerroksia

Suosi kerrospukeutumista, sillä se on paras keino välttää kylmettyminen. Useampi ohut kerros toimii paremmin myös liikkuessa, sillä paksussa untuva-asussa hiihtäminen on kaikkea muuta kuin helppoa – usko meitä! 

Vinkki: Leviltä voit ostaa, mutta myös vuokrata talvivaatteita aina kelkkahaalareista urheiluasuihin. Jos et tarvitse talvivaatetusta kuin kerran vuodessa, vuokraus on erinomainen (ja edullinen) vaihtoehto. 

Piilota sormet ja varpaat

Pakkanen on armoton ja puree nopeasti. Kunhan muistat suojautua kunnolla, voit nauttia ulkoilmasta huoletta kylmälläkin säällä. Korkokengät kannattaa jättää matkasta, sillä hienostelulla ei hanki kuin siniset varpaat. 

Vinkki: Levillä myydään monenlaisia talvikenkiä, joissa varpaat pysyvät takuuvarmasti turvassa pakkaselta.

Suksia, lautoja, maastopyöriä...

Mitä ikinä haluat Levillä harrastaakin, välineet saat vuokrattua paikan päältä ja saatat näin jopa säästää rahaa, sillä lentoyhtiöt veloittavat usein ylimääräisen maksun urheiluvälineiden kuljettamisesta. Vuokraamalla saat käyttöösi aina viimeisen päälle huolletut ja laadukkaat välineet. 

Vinkki: Edellisen kauden vuokravälineitä myydään usein pois kauden loputtua, jolloin saatat saada esimerkiksi huippusuksiparin normaalia edullisemmin. Kysy lisää vuokraamoista

Leidinä tunturissa

Pelkkiä urheiluvaatteita tai toppapukuja ei Levillä myydä, vaan tunturin puodeista löydät itsellesi myös bileasun, jos oma pikkumusta sattui jäämään matkasta. 

Vinkki: Leviltä löydät perusmeikit ja kauneudenhoitotuotteet, joiden avulla piilotat pakkasen punoituksen poskissa ja loihdit itsestäsi illan kuningattaren. 

Kesälomailijan varustus

Kesällä ei tarvitse huolehtia pakkasesta, mutta hyttysten varalta on hyvä varautua pitkähihaisella paidalla ja housuilla. Levilläkin saadaan silloin tällöin nauttia helteistä, eli jätä toppavaatteet kotiin. 

Vinkki: Kaikkea hyttysten karkottamiseen liittyvää saat Leviltä aina suihkeista itikkaverkkoihin. Kuten myös uimapukuja ja aurinkorasvaa helteen yllättäessä. 

Lisää artikkeleita