Levi majoitus – vaihtoehtoja vesistöjen äärellä
Melonta, joki, maisema, tunturi, kesä

Levi majoitus – vaihtoehtoja vesistöjen äärellä

Esittelyssä 4 majoitusvaihtoehtoa virkistävien vesistöjen läheisyydessä.

Majoitu lomallasi ihastuttavissa tunturimaisemissa Jerisjärven rannalla tai mahtavan Ounasjoen varrella Könkään kylässä – molemmat lyhyen ajomatkan päässä Leviltä!

Sarah´s Dreamhome in Lapland

Kenelle? Perinteisestä kesälomasta järven rannalla haaveileville.

Miksi? Samalla rahalla tunturi- ja järvimaisema Lapissa! Sarah´s Dreamhome in Lapland sijaitsee Jerisjärven rannalla, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Leviltä. Käytössäsi on moderni ja hyvällä maulla sisustettu tasokas hirsihuvila kaikkine mukavuuksineen 4-6 hengelle. Myös lemmikit sallittu!

Majoituksessa käytössäsi on soutuvene ja kalastamaan pääset helposti jo omalta laiturilta. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy upeita päiväpatikkareittejä, mm. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto.

Tutustu ja varaa: Sarah´s Dreamhome in Lapland

Country House

Kenelle? Vanhan ajan maadoittavaa mummolatunnelmaa kaipaaville.

Miksi? Ihastuttavassa Könkään kylämaisemassa löydät mummolamaista mökkimajoitusta kaikkine mukavuuksineen.

Country House -mökissä vietät lomaasi rauhassa tunturimaisemasta nauttien lähellä Tonttulan Elämyskylän monipuolisia palveluja. Country House tarjoaa majoitusta 9 hengelle neljällä makuuhuoneella.

Tutustu ja varaa: Country House

Tontun Tupa

Kenelle? Omaa rauhaa arvostaville.

Miksi? Könkään kylässä,Ounasjoen varrella majoitut mukavasti omassa rauhassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Levin keskustasta.

Tontun Tupa mökissä lomailet lähellä Tonttulan Elämyskylän palveluja kauniista joki- ja tunturimaisemasta nauttien. Tontun Tupa majoittaa mukavasti 6 henkeä kolmessa makuuhuoneessaan.

Tutustu ja varaa: Tontun Tupa

Villa Dagmarinhelmi

Kenelle? Modernien mukavuuksien ystäville.

Miksi? Tyylikkäästi varusteltu hirsihuvila ulkoporealtaineen rauhallisessa Könkään kylässä!

Villa Dagarinhelmi on tyylikkäästi sisustettu ja kaikilla mukavuuksilla varustettu huvila modernia majoitusta arvostavalle. 2019 valmistuneessa huvilassa majoittuu 8–10 henkeä hulppeissa 300 m2 tiloissa. Oiva paikka vaikka kesän ikimuistoisimmille sukujuhlille!

Tutustu ja varaa: Villa Dagmarinhelmi

Levillä on lomailijoiden käytössä lähes 25 000 petipaikkaa. Voit majoittua mukavasti niin keskellä palveluita, tunturin maisemapaikoilla kuin luonnon rauhoittavassa syleilyssä.

Lisää artikkeleita