Levi Ski Resort palkittiin Suomen parhaana hiihtokeskuksena jo kolmannen kerran
Kuva: Levi Ski Resort

Levi Ski Resort palkittiin Suomen parhaana hiihtokeskuksena jo kolmannen kerran

Levi Ski Resort on jälleen kerran äänestetty Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi kansainvälisessä World Ski Awards maakohtaisessa hiihtokeskuskategoriassa. Tämä merkitsee kolmatta kertaa, kun Levi on saanut tämän arvostetun tunnustuksen. Kilpailussa olivat mukana muut huippuluokan suomalaiset hiihtokeskukset, kuten Ruka, Pyhä, Salla, Ylläs ja Iso-Syöte.

Voittajat 11. vuotuisissa World Ski Awards -äänestyksessä julkaistiin 13. marraskuuta 2023. Levi Ski Resortin jatkuva sitoutuminen tarjota poikkeuksellisia kokemuksia vierailleen on johtanut tähän huomattavaan saavutukseen.

- On suuri kunnia tulla valituksi Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi jälleen kerran, erityisesti koska tämä valinta perustuu asiakkaidemme ääniin. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakivi, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme myös heidän palautteensa perusteella. Meillä on jälleen tulossa merkittäviä investointeja, joilla parannamme entisestään asiakaslähtöistä toimintaamme, totesi Jouni Palosaari, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja.

lsr

Levi Ski Resortin viimeisimmät isot investoinnit ovat olleet Levi Glacier -säilölumirinne projekti, jossa on uusi nopea tuolihissi – Levi Glacier Express, paranneltu rinnealue ja uusittu led-valaistus. Levi Glacier edustaa sitoutumista lumivarmuuteen ja tehokasta lumensäilytysjärjestelmää. Levi Ski Resort on monen vuoden ajan avannut laskettelu – ja maastohiihtokautensa jo lokakuussa, tarjoten asiakkailleen seitsemän kuukauden laskettelu- ja maastohiihtokauden. Levi Ski Resortilla on suunnitteilla lisää suuria investointeja ensivuodelle, jotka parantavat sen kykyä palvella sekä kotimaisia että kansainvälisiä vierailijoita sekä koulutusryhmiä.

- Levi Ski Resort pyrkii tarjoamaan asiakkailleen Pohjois-Euroopan ainutlaatuisimmat hiihto- ja lasketteluelämykset. Keskus vetää tällä hetkellä ennätysmäärän vierailijoita puoleensa, ja panostuksemme olosuhteiden ja palveluiden ylläpitoon sekä kehittämiseen päivittäisestä rinteiden kunnossapidosta suuriin kehityshankkeisiin ovat viehätysvoiman kulmakiviä", kommentoi Marko Mustonen, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja.

World Ski Awards on maailmanlaajuisesti arvostettu tunnustus hiihtomatkailualalla ja sitä tukee kansainvälinen hiihtoyhteisö. World Ski Awards -palkinnon voittaminen on merkittävä saavutus kansainvälisellä hiihtokeskussektorilla. Vuonna 2013 perustettu World Ski Awards pyrkii nostamaan hiihtotoiminnan ja alan standardeja palkitsemalla alan johtavia organisaatioita.

Katso täydellinen voittajaluettelo muista kategorioista täältä.

Lisää artikkeleita