Levin alkutalvi
Alkutalvi ensilumi Kätkällä

Alkutalven taikaa ja tapahtumia Levillä

Levin alkutalvi on täynnä toimintaa

Tunturi alkaa hiljalleen verhoutua lumivaippaan, pakkanen saa posket punoittamaan ja pimenevää iltaa on ihana katsella sohvalla takkatulen ääressä, vai viettäisitkö mieluummin illan luonnossa revontulia etsien? Levin alkutalvi on rentoa yhdessäoloa, ulkoilun riemua, lumoavia tunturimaisemia ja tapahtumantäyteisiä viikonloppuja.

Lokakuusta alkaen Levillä hiihdetään ja lasketaan jo täyttä päätä, sen takaa viime kevään varastoitu lumi. Uutta luntakin alkaa pikkuhiljaa viimeistään marraskuun aikana jo löytyä Leviltä, joskus ensilumi saattaa sataa jo lokakuun alkupäivinä ja marraskuussa kahlataan jo puolen metrin kinoksissa. Juuri se on alkutalven taikaa, koskaan et tiedä kuinka paljon lunta seuraavana aamuna on, tai kuinka pakkanen on maalannut kauniin kuuran ikkunoihin yön aikana.

Aamu voi valjeta lumivalkoisena tai vaaleanpunaisen eri sävyissä, ja hyvällä onnella päivä päättyy vihreänä tai violettina loistavaan luonnon omaan valoshowhun, eli revontuliin.

ELÄMYSTEN LEVI

Marras-joulukuu on upeaa aikaa Levin alkutalvessa, rinteitä aukaistaan lumen määrän mukaan lisää, latuja huolletaan ja aukaistaan heti tilanteen salliessa, luontoon pääsee lumikenkäilemään tai vaikka ratsastamaan ja huskyajelutkin alkavat heti lumen mahdollistaessa sen. Luonnon rauhaa ja ruuhkattomia harrastusmahdollisuuksia löytyy lukemattomia!

Huonon sään yllättäessä aktiviteeteista huolehtii alueen kuntosalit, ryhmäliikunta, jooga ja kylpylä. Elokuviakin Levillä esitetään Levin eturinteen päällä sijaitsevassa elokuvateatterissa ja kulttuuriin pääsee tutustumaan taidenäyttelyissä ja museoissa.

Kehoa ja mieltä huolletaan Levillä hieronnan, kosmetologipalveluiden ja luonnon läheisyydessä tapahtuvien rentoutusohjelmien myötä. Levin lomalla kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on helppo huolehtia!

LEVIN ALKUTALVI ON MYÖS TÄYNNÄ TAPAHTUMIA

Myös tapahtumia riittää koko alkutalven ajan urheilutapahtumista kattavaan keikkatarjontaan. Katso tästä tapahtumatärppejä alkutalveen ja muista tutustua myös koko tapahtumakalenteriin!

Levi World Cup & Aurora - Tulevaisuustapahtuma tunturissa 18.-20.11.

Marraskuussa Levillä seurataan myös maailman alppihiihtohuippujen suorituksia naisten pujottelukauden avauskilpailuissa ja järjestetään järjestyksessään toinen vuotuinen Aurora - Tulevaisuustapahtuma tunturissa.

Aurora - Tulevaisuustapahtuma tunturissa tuo perjantaina 18.11. inspiroivia puhujia keskustelemaan tulevaisuudeen suurista kysymyksistä Leville. Ylen ja Visit Levin yhteistyönä järjestettävän tapahtuman pääteemoja ovat tänä vuonna tasa-arvo ja ilmastokysymykset ja päätöspuheenvuoron tunturin ulkolavalla pitää Viron entinen presidentti Kersti Kaljulaid.

Viikonloppu jatkuu urheilujuhlan merkeissä, kun maailman parhaat naisalppihiihtäjät kilpailevat kauden ensimmäisistä maailmancupin pisteistä lauantaina 19.11. ja sunnuntaina 20.11. Tutustu Levi World Cupin aikatauluun ja osta lippusi tapahtumaan täältä.

Maailmancup-viikonlopun viihdetarjonnasta vastaavat Hullu Poro Areenalla Sanni (pe 18.11.) ja Jonne Aaron (la 19.11.).

World Cup Levi
Arktinen pikkujouluviikonloppu ja baarisuunnistus 25.-27.11.

Tule kaveriporukalla, tiimin kesken, harrastuspoppoolla tai muulla haluamallasi kokoonpanolla viettämään pikkujouluja, joista arki on kaukana! Luvassa on yhdessä oloa ja mukavia muistoja haluamillanne aktiviteeteilla ja elämyksillä höystettynä. Unohtamatta herkullista ruokaa sekä iltaohjelmaa juuri sopivassa suhteessa.

Toimivan pikkujoulun kaava on Levillä hyvin yksinkertainen – arjen yläpuolelle nostavat puitteet ja ihmiset iloisiksi saava tunnelma. Kuohuvaa & kauneushoitoja, ulkoilua pikkupakkasen kauniiksi kuorruttamassa luonnossa tai tanssimista live-musiikin tahtiin... Levin monipuolisesta kattauksesta on helppo poimia vaihtoehtoja, olipa toiveissa sitten rauhallista ja rentouttavaa yhdessäoloa tai vauhdikasta ja elämyksellistä aktiviteettia. Tiedossa on takuulla unohtumattomia elämyksiä kaikille.

Hullu Poro Areenalla pikkujoulukansaa tanssittaa perjantaina 25.11. Pete Parkkonen ja lauantaina 26.11. Gasellit. Levin lumoavaan pikkujoulutunnelmaan ja laajaan live-musiikkitarjontaan uppoudut helposti myös muina aikoina.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme (puh. 016 639 3300, email sales@visitlevi.fi), niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan pikkujouluohjelman!

ruoka-annos
Levi Glacier -hissin avajaiset 3.12.

Lauantaina 3.12. juhlistetaan Levin uuden Glacier Express -tuolihissin avajaisia Levin Eturinteellä. Viikonlopun aikana rinteillä mm. Alpen rinnerieha, väline-esittelyitä maahantuojilta, sekä Suomen Interski demotiimin kuviolaskemisen näytös. Tulevana talvena kuviolaskemista nähdään Levillä enemmänkin Interski 2023 tapahtuman merkeissä.

Alkutalven taikaa Levillä

Koe mahtavien makujen Levi