Levin alkutalvi
Alkutalvi ensilumi Kätkällä

Alkutalven taikaa ja tapahtumia Levillä

Koe Levin tapahtumatäyteinen alkutalvi

Tunturi alkaa hiljalleen verhoutua lumivaippaan, pakkanen saa posket punoittamaan ja pimenevää iltaa on ihana katsella sohvalla takkatulen ääressä, vai viettäisitkö mieluummin illan luonnossa revontulia etsien? Levin alkutalvi on rentoa yhdessäoloa, ulkoilun riemua, lumoavia tunturimaisemia ja tapahtumantäyteisiä viikonloppuja jo 60 vuotta.

Lokakuusta alkaen Levillä hiihdetään ja lasketaan jo täyttä päätä, sen takaa viime kevään varastoitu lumi. Uutta luntakin alkaa pikkuhiljaa viimeistään marraskuun aikana löytyä Leviltä, joskus ensilumi saattaa sataa jo lokakuun alkupäivinä ja marraskuussa kahlataan jo puolen metrin kinoksissa. Tänä vuonna kuitenkin yllätykseksi ensilumi saapui jo syyskuussa! Juuri se on alkutalven taikaa, koskaan et tiedä kuinka paljon lunta seuraavana aamuna on, tai kuinka pakkanen on maalannut kauniin kuuran ikkunoihin yön aikana.

Aamu voi valjeta lumivalkoisena tai vaaleanpunaisen eri sävyissä, ja hyvällä onnella päivä päättyy vihreänä tai violettina loistavaan luonnon omaan valoshowhun, eli revontuliin.

ELÄMYSTEN LEVI

Marras-joulukuu on upeaa aikaa Levin alkutalvessa, rinteitä aukaistaan lumen määrän mukaan lisää, latuja huolletaan ja aukaistaan heti tilanteen salliessa, luontoon pääsee lumikenkäilemään tai vaikka ratsastamaan ja huskyajelutkin alkavat heti lumen mahdollistaessa sen. Luonnon rauhaa ja ruuhkattomia harrastusmahdollisuuksia löytyy lukemattomia!

Myrskyisen sään yllättäessä aktiviteeteista huolehtii alueen kuntosalit, ryhmäliikunta, jooga ja kylpylä. Tai vaihtoehtoisesti voi mennä keilaamaan tai hohtominigolfaamaan, jotka löytyvät kylän keskusta-alueelta. Elokuviakin Levillä esitetään Levin eturinteen päällä sijaitsevassa elokuvateatterissa ja kulttuuriin pääsee tutustumaan taidenäyttelyissä ja museoissa. Kehoa ja mieltä huolletaan Levillä hieronnan, kosmetologipalveluiden ja luonnon läheisyydessä tapahtuvien rentoutusohjelmien myötä. Levin lomalla kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on helppo huolehtia!

VIETÄ PIKKUJOULUT LEVILLÄ

Mikä olisikaan sen parempi paikka, kuin unohtumattomia elämyksiä tarjoava Levi, lähteä viettämään elämyksellinen pikkujouluviikonloppu ystävä- tai työporukalla, harrastuspoppoolla tai muulla haluamallasi kokoonpanolla. Levi tarjoaa läpi vuoden erilaisia retkiä ja aktiviteettejä, joita voit varata omien mieltymystesi mukaan täältä.

Toimivan pikkujoulun kaava on Levillä hyvin yksinkertainen – arjen yläpuolelle nostavat puitteet ja ihmiset iloisiksi saava tunnelma. Kuohuvaa ja kauneushoitoja, ulkoilua pikkupakkasen kauniiksi kuorruttamassa luonnossa, ja marraskuun viikonloput ovat myös pullollaan kuumimpia artisteja, jotka tanssittavat juhlakansaa Hullu Poro Areenalla yön pikkutunneille asti. Kaikkea tätä juuri siinä suhteessa kuin itse haluatte.

Levin monipuolisesta kattauksesta on helppo poimia vaihtoehtoja, olipa toiveissa sitten rauhallista ja rentouttavaa yhdessäoloa tai vauhdikasta ja elämyksellistä aktiviteettia. Suunnittele ja varaa yhdessä myyntipalvelumme kanssa juuri teidän näköinen ohjelma ja tule nauttimaan Levin alkutalven hurmasta (puh. 016 639 3300, email: sales@visitlevi.fi).

Levin alkutalvi on pullollaan upeita artisteja

Levi World Cup 10.-12.11.2023

Maailman parhaat alppihiihtäjät saapuvat jälleen Lappiin marraskuussa, kun naisten pujottelun maailmancup avataan Levillä 10.-12.11.2023. Kymmeniä tuhansia kuutioita säilöttyä lunta takaa tapahtumalle tasokkaat rinneolosuhteet. Tule sinäkin mukaan kokemaan tapahtuma paikan päällä! Lisätietoa ja liput Maailman Cup-viikonloppuun täältä.

Vietä viikonloppu urheilujuhlan merkeissä ystäviesi, perheen tai kollegoittesi kanssa nauttien samalla Levin kauniista luonnosta, ravintola- ja viihdetarjonnasta. Maailman Cup-viikonlopun viihdetarjonnasta vastaavat Hullu Poro Areenalla Reino Nordin (pe 10.11.) ja Pete Parkkonen (la 11.11.).

World Cup Levi
Aurora - Tulevaisuustapahtuma tunturissa 17.11.2023

Aurora - Tulevaisuustapahtuma tunturissa tuo perjantaina 17.11. inspiroivia puhujia keskustelemaan tulevaisuuden suurista kysymyksistä Leville. Kolmatta kertaa Ylen ja Visit Levin yhteistyönä järjestettävän tapahtuman pääteemoja ovat tänä vuonna tasa-arvo ja sivistys. Vuoden 2023 pääpuhujana lavalleastuu ensimmäistä kertaa Suomen maaperälle saapuessaan palkittu dokumentaristi, elokuvaohjaaja, toimittaja, tuottaja ja kirjailija Louis Theroux.

Varmasti antoisien ja inspiroivien keskustelujen sekä puheenvuorojen jälkimainingeista vastaa Hullu Poro Areenalla esiintyvä Käärijä (pe 17.11.) ja lauantaina juhlakansaa tanssittaa Maria Lund & Bilebändi Sallad (18.11.).

Lisää tulevan talven tapahtumia voit katsoa tapahtumakalenterista ja ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme (puh. 016 639 3300, email: sales@visitlevi.fi) suunnittelemme juuri sinulle sopivan ohjelman Levi-lomallesi!