Suunnittele henkilöstötilaisuus, joka tuottaa tuloksia
lsr frisbeegolf levi summer 175

Suunnittele henkilöstötilaisuus, joka tuottaa tuloksia

Henkilöstötilaisuus on sijoitus yrityksen tärkeimpään voimavaraan, mutta miten sijoitus saadaan parhaiten myös tuottamaan?

Vastoin kuin usein toimitaan, myös henkilöstötilaisuudelle tulee asettaa selkeät tavoitteet sekä rakentaa tilaisuuden ohjelma suunnitelmallisesti vastaamaan niihin. Kun tilaisuuden budjetti, tavoitteet ja viesti on määritetty, tilaisuuden ohjelma voidaan suunnitella siten, että se tuottaa sitä, mitä tavoitellaan. Tässä muutama vinkki siihen, miten henkilöstötilaisuus saadaan tuottamaan tuloksia ja jopa avaamaan uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.

HARVINAINEN TILAISUUS KANNATTAA KÄYTTÄÄ HYÖDYKSI

Onnistuneen henkilöstötilaisuuden suunnittelu alkaa tavoitteista. Jos halutaan luoda jotain uutta ja kilpailijoista differoituvaa, tilaisuuden ohjelma kannattaa rakentaa sen mukaiseksi. On epärealistista odottaa uusia tuloksia samalla vanhalla kaavalla. 

Kun työntekijät saadaan irti normaaleista ympyröistä ja rutiineista, on helpompi aivoriiheillä luovasti. Ideoikaa vapaasti tulevaa ja miettikää alanne todennäköisiä kehityssuuntia. Mitä yrityksenne omat asiantuntijat sanovat siitä, mihin suuntaan yrityksenne olisi hyvä ohjata alan keskustelua tai kehitystä? Mitä te voisitte tehdä tänään, jotta olisitte kehityksessä askeleen edellä muita? Olkaa ensimmäinen, joka alkaa puhumaan valitsemastanne aiheesta isosti. Suunnitelmallisesti rakennettu henkilöstötilaisuus voi rakentaa pohjan yrityksenne ajatusjohtajuudelle.

Henkilöstötilaisuudessa on myös mahdollisuus rakentaa hyvää työilmapiiriä ja sitouttaa. Hauskanpito työkavereiden kanssa tekee hyvää ja purkaa työstressiä, mutta samalla se myös ryhmäyttää. Läheiset henkilökohtaiset suhteet työntekijöiden kesken ovat avainasemassa rakentamassa hyvää työilmapiiriä. Kun työporukka tekee yhdessä jotakin hauskaa, he myös keskustelevat keskenään ja oppivat tuntemaan toisiaan sekä yhteisiä mielenkiinnon kohteitaan. Näin alkavat uudet ystävyyssuhteet, jotka jatkuvat myös työajan ulkopuolella. Kun ihmiset tuntevat toisensa muutenkin kuin kollegoina, he myös toimivat hyvin yhteen ja viihtyvät yhdessä. Kun tiimikavereiden kanssa on hauskaa, ihmiset ovat myös motivoituneita ylittämään itsensä tiiminsä hyväksi. Hyvän tiimin takana on usein monia jaettuja hauskoja ja ainutkertaisia kokemuksia, joita yhdessä muistellaan.

ONNISTUNEEN TILAISUUDEN VIIMEISTELY

Kun tavoitteet tuodaan suunnitelmallisesti käytäntöön ja niiden ympärille rakennetaan päätähuimaava ja riemukas oheisohjelma raikkaassa ulkoilmassa, tulokset näkyvät myös taloudellisesti. Hyvin järjestetty henkilöstötilaisuus synnyttää täysin uusia avauksia, tehokkaampia tiimejä, parempaa työilmapiiriä sekä vähentää henkilöstön vaihtuvuutta.

Kun aktiviteetit ovat liikunnallisia, tilaisuus tukee henkilöstönne hyvinvointia myös tulevaisuudessa. Terve ja hyvinvoiva henkilöstö tarkoittaa myös vähemmän sairauspoissaoloja sekä työterveyskäyntejä. Parhaimmillaan huolella järjestetty henkilöstöpäivä voi toimia alkusysäyksenä myös kokonaan uuteen liikunnalliseen harrastukseen.

Levi Ski Resort tarjoaa yrityksenne henkilöstötilaisuudelle korkealuokkaiset puitteet sekä aktiviteettipaketin, joka räätälöidään yrityksenne tarpeisiin. Lue lisää Levin kesän ja syksyn sekä talven yrityspaketeista.

Entä miten rakennetaan tuottoisa asiakastilaisuus? Lue blogistamme vinkit suunnitelmalliseen ja tuloksekkaaseen asiakastilaisuuden rakentamiseen

LATAA LEVIN OPAS YRITYKSILLE TÄSTÄ

Rakennetaan yhdessä ainutlaatuinen yritystilaisuus.

Yritysoppaastamme löydät Levin kesän, syksyn ja talvikauden
korkealuokkaiset ja räätälöitävät yritysaktiviteetit hintatietoineen.

LATAA OPAS

Lisää artikkeleita