Hieronnat, kampaamot ja hoidot | Levi
hieronta

Hieronnat, kampaajat ja hoidot

Hierontaan, kampaajalle vai kasvohoitoon?

Onko lihakset jumissa aktiivisten hiihtopäivien jälkeen, vai kaipaatko muuten vain pientä hemmottelua?

Levillä toimii useita hierojia joiden luona pääset rentoutumaan ja huoltamaan kehoasi. Varsinkin hiihtolomien aikaan hierojat ovat kovin suosittuja, joten varaukset kannattaa ehdottomasti tehdä hyvissä ajoin.

Myös pakkasen ja tunturituulen haavoittama iho voi kaivata erityistä huolenpitoa, ja silloin kannattaa kääntyä ihonhoidon ammattilaisen puoleen. Levin kosmetologit ovat valmiina auttamaan pienissä ja suurissa ihopulmissa ja pääset hemmotteleviin kasvo- tai vartalohoitoihin lomankin aikana!

Kampaajan apua voi tarvita Levillä vaikka eritysten juhlapäivien alla, tai ihan muuten vain. Pidempää kampaaja-aikaa vaativat toimenpiteet, kuten isompi mallinmuutos tai vaikka hääkampaus, kannattaa varata ja sopia hyvissä ajoin etukäteen, varmistat näin upean lopputuloksen.

Kauneus ja hyvinvointi

Day Spa Studio Feel it

Avoinna päivittäin; hierojat, kosmetologit, kampaajat.

Lapin Kauneuspilkku

Tarkista aukiolot: +358 40 50 99100

Levi Wellness Club

Levi Wellness Club tarjoaa liikunnan ystäville Levillä monipuolisen kuntosalin, ryhmäliikuntaa ja joogatunteja.

Relax Center

Relax Center – Hyvinvointia koko keholle. Klassista- ja urheiluhierontaa, kosmetologihoidot, parturi-kampaamo, meikkistudio, kynsistudio, ripsienpidennykset, Lashlift, browlift, microblading, kestopigmentoinnit sekä esteettiset hoidot.

Timonen-Nissi & Co

Kalevalaista jäsenkorjausta (kisälli) Levillä.

Mitäs jos kokeilisit myös..?