Ruokailu luonnossa
Ruoka tulilla HighRes (3)

Ruokailu luonnossa

Ruokailu luonnossa

Levillä luonnossa ruokailu on erityinen kokemus, joka mahdollistaa sinulle yhteyden luontoon ja ruoan nauttimisen ainutlaatuisessa ympäristössä.
Levin erämaaluonnossa opit arvostamaan elämän yksinkertaisia iloja ja nautit arktisen maiseman kauneudesta.

Levi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia nauttia rauhallisista hetkistä luonnosta. Kesällä voit uppoutua auringonpaisteen peilikuvan ihailemiseen järven pinnalta tai kuunnella raikkaan puhtaan veden solinaa. Havumetsissä istuessa voit nauttia arktisten lintujen viserryksestä ja lehtien kahinasta tuulessa.

Anna hetki itsellesi maistellaksesi herkullista ruokaa luonnon ympäröimänä. Ikuista kaunis luonto puhelimellasi, jos siltä tuntuu. Jos haluat saada enemmän tietoa siitä, mitä syöt ja mitä ei, voit osallistua opastettuun Arctic Foraging - A Taste of Lapland -aktiviteettiin, joka on tarjolla kesäisin (opastus englanniksi).

Syyskuussa voit istua valmiiseen pöytään kauniissa ympäristössä Kievarin rantavalojen loisteessa Ounasjoen törmällä.

Talvella voit kokea upean ruokakokemuksen osallistumalla Snow, Fire & Feast -tapahtumaan.

Tai nauti viiden ruokalajin ja viiden tähden illallinenavoimen tulen loisteessa ja autenttisessa ilmapiirissäpaikallisen poromiehen seurassa. Ruokailua poromiehen seurassa.

Voit myös oppia valmistamaan herkullisia ruokia lähiruoka-aineksista Wild Food Cooking-Workshopissa, jossa opetus tapahtuu englanniksi.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voit nauttia Levistä vuodenajasta riippumatta ja luoda unohtumattomia kokemuksia luonnosta ja herkullisesta ruoasta.

Mitäs jos kokeilisit myös..?