Melonta ja lauttaretket | Levi
levi2017 july h2a5462 web

Melonta ja lauttaretket

Vesielämyksiä vailla vertaa

Suomi on tuhansien järvien maa, ja Levin lähiympäristössä tästä ei ole epäilystäkään. Levin kesä suorastaan kutsuu nauttimaan vesielämyksistä ja veden rauhoittavasta vaikutuksesta.
Melonta- ja lauttaretkillä pääset tutustumaan vesistöön ja sen elämään eri näkökulmasta ja saatat rauhassa ja hiljaa lipuessasi nähdä eläimistöä mitä maalla liikkuessa et kohtaisi. 

Melontaretket

Levillä ja lähialueilla järjestetään eri pituisia opastettuja melontaretkiä päivin ja öin. Retkiä tehdään alueen eri järville tai joille ja ensikertalaisillekin löytyy sopivia retkiä. Melomaan lähdetään alkuopastuksen jälkeen ja opas on matkassa koko retken ajan. Yleensä retkiin kuuluu myös evästauko, luonnon helmassa mukaan pakatut eväät maistuvatkin erityisen hyvältä!


Lauttaretket

Rentoudu Sirkka-ja Levijärvellä risteilevän ponttonilautan kyydissä. Nauti kuvankauniista tunturimaisemasta Levi-, Kätkä, ja Pyhätuntureiden piirtyessä taustalle ja nokipannukahvin sekä muurinpohjalettujen huumaavasta tuoksusta laineiden liplattaessa lautan reunoja vasten. Lautta on katettu, joten pieni kesäsadekaan ei risteilyä haittaa, rohkeimmat pulahtavat lautalta uimaan ja lämmittelevät lautan pienessä saunassa virkistävän uinnin jälkeen. 

Sinua voisi kiinnostaa myös