Levin matkailuneuvonta
matkailuneuvonta

Matkailuneuvonta

Levin Matkailuneuvonta

Inspiraatiota, aktiviteetteja ja elämyksiä Levin lomallesi.

Missä voit ruokailla ja mitä Levillä kannattaa tehdä? Mistä löytyvät mielenkiintoisimmat retkikohteet sekä elämykset tai parhaat nähtävyydet? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen helposti asiantuntijoiltamme.

Katso palveluiden aukioloajat

Sijaitsemme osoitteessa: Myllyjoentie 2 Levin kiertoliittymän vieressä.
Sähköpostitse tavoitat meidät info@visitlevi.fi ja puhelimitse 016 639 3378

IKIMUISTOINEN LOMA LEVILLÄ

Neuvomme ja opastamme Levin kävijöitä esimerkiksi aikatauluihin, aukioloaikoihin, ruokapaikkoihin, ohjelmiin, reitteihin, nähtävyyksiin ja retkikohteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Poimi valikoidut vinkit avuksesi päästäksesi helposti ikimuistoisen loman alkuun.

1. MAJOITUS

Mukava mökki vai viihtyisä alppitalo? Keskeinen sijainti vai mahtavat maisemat omassa rauhassa? Valitse omasi Levin laajimmasta majoitusvalikoimasta. Huomioi, että suosituimmat kohteet varataan nopeasti, joten toimi ajoissa.

2. NÄE JA KOE

Levillä löydät tekemistä lomasi jokaiselle päivälle vuoden ympäri! Laskettelu, pyöräily, moottorikelkkailu, husky- ja pororekiajelut, revontulet, ratsastus, hyvinvointipalvelut ja vaellus ovat vain esimerkkejä Levin monista mahdollisuuksista. Valittavana on niin ohjattuja elämyksiä, kuin omatoimisia aktiviteetteja.

Lisäksi Levillä järjestetään urheilutapahtumia, kuten Audi FIS Alpine Ski World Cup-kisat marraskuussa ja Visma Ski Classic-kisat huhtikuussa. Heinäkuussa puolestaan aktivoidutaan kesäaktiviteettien parissa Levi Outdoor & Bike Festeillä ja viimeistellään kesäkausi perinteisen Ruskamaratonin parissa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna! Nämä ja muut alueen tapahtumat löytyvät Levin tapahtumakalenterista.

Levin alueen reitteihin ja karttoihin pääset tutustumaan täältä.

3. RAVINTOLAT

Aitoja lappilaisia makuja, eksoottisia elämyksiä Aasiasta sekä kaikkea siltä väliltä! Levin 60 ravintolaa ravitsevat kehoa ja mieltä ja tarjoavat monia hetkiä, joita voi muistella lämmöllä jälkeenpäin. Tutustu tarjontaan ja löydä oma suosikkisi.

Tutustu myös kokoamiimme yleisiin tietoihin Levistä.

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme!