Koe kesä ja syksy Levillä
Keskikesä pyöräily

Kesän ja syksyn taikaa Levillä

Joulupukin mökki kesä

Levin kesän ja syksyn taikaa

Keskikesä pyöräily

Kesän ja syksyn taikaa Levillä

Joulupukin mökki kesä

Levin kesän ja syksyn taikaa

Koe kesän ja syksyn taikaa Levillä

On paikkoja, jotka on yksinkertaisesti pakko nähdä. Levi on ehdottomasti yksi näistä.

Kesällä aurinko paistaa koko päivän – ja läpi yön. Lapin todellinen taika alkaa paljastua, kun lumi sulaa ja tuoksuvat kukat puhkeavat lumen ja jään vallasta paljastuvien purojen partaalle.

Kesällä tunturit kylpevät keskiyön auringon valossa: auringonvalon lämmittämät rakkakivet tarjoavat täydellisen paikan katsella joka suunnassa horisonttiin asti ulottuvaa maisemaa. Tuntureilla edes sääsket eivät häiritse.

Kun kesä alkaa pikkuhiljaa vaihtumaan syksyksi, luonto alkaa pukeutua kauneinpiin väreihinsä ja iltojen pimetessä henkeäsalpaavat revontulet valaisevat taivaan.

melonta järvellä

Unohtumattomia elämyksiä

Keskiyön auringon paistaessa ympäri vuorokauden toukokuun lopusta heinäkuun puoleenväliin voit kokea arktisen luonnon kauneutta Levillä niin päivällä kuin yölläkin. Tutustu tunturiin ja metsiin maastopyörällä tai vaeltele tunturin huipulle ihailemaan näkymiä. Keskikesä on täydellinen aika myös metsäretkelle ratsain, melontaan joella tai vaikkapa nauttimaan lauttaretkestä keskiyön auringon alla.

Kun kesäpäivät lyhenevät ja illat pimenevät, on sadonkorjuun aika. Tämä on parasta aikaa tutustua Lapin luonnossa kasvaviin superruokiin! Voit poimia hilloja, mustikoita ja monia muita herkkuja metsässä suoraan suuhusi. Elokuun lopussa alkaa myös revontulikausi. Syksyllä on mahdollista nähdä myös ns. tuplarevontulet, kun taivaalla tanssivat reposet heijastuvat myös vesistöjen pinnoilla.

Levi pähkinänkuoressa

  • Vain 15 minuutin matka Kittilän lentokentältä (KTT) Leville

  • Yli 50 erilaista kesäaktiviteettia

  • 18-reikäinen golfkenttä

  • Loistavat mahdollisuudet patikointiin ja pyöräilyyn

  • Pohjois-Euroopan suurin aktiviteettipuisto

  • 25 000 vuodepaikkaa

Levi tarjoaa laajan valikoiman hotelleja, mökkejä ja huoneistoja 1-5 tähden välillä. Etsitpä sitten alppityylistä huoneistoa keskeltä kylää, hirsimökkiä luonnon ympäröimänä tai hotellin mukavuuksia, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Huoneistot ja mökit ovat hyvin varusteltuja täydellistä lomaa varten, ja useimmissa niistä voit nauttia oman saunan lämmöstä.

Tulitpa milloin tahansa, vierailusi on aina unohtumaton. Ihmeellinen. Olet lämpimästi tervetullut Leville!

Lisätietoa Levistä