Asiakkaat ottivat Levi Resort -sovelluksen omakseen
lsr above dji

Asiakkaat ottivat Levi Resort -sovelluksen omakseen

Uusi Levi Resort -sovellus on Levin vierailijan tärkein digitaalinen apuväline puhelimessa. Sovellus otettiin joulukuussa hiljaiseen käyttöön ja testaukseen, ja kuluttajalle se julkaistiin viikolla 8 eli hiihtolomien alkaessa. Levi Resort -sovellus on ollut AppStoressa top 10 ladatuimpien suomalaisten sovellusten joukossa koko talven ajan. Sovellusta on ladattu AppStoressa ja Google Play -kaupassa jo lähes 30 tuhatta kertaa.

Sovellus on suunniteltu Levin alueen vierailijan tarpeisiin sekä helpottamaan oman laskettelupäivän suunnittelua. Ominaisuuksista löytyy mm. vuorovaikutteinen 3D-rinnekartta, ajantasaiset tiedot Levi Ski Resortin palveluista, tunturin säätiedot ja laajasti räätälöitävät hälytykset esimerkiksi hissien ja rinteiden avautumiseen tai sulkeutumiseen liittyen.

- Vastaanotto on ollut todella positiivista ja käyttäjät ovat löytäneet hyvin sekä sovelluksen että uuden kanta-asiakasohjelmamme. Asiakkaat ovat olleet erityisen mielissään siitä, että heidän ulottuvillaan on ajankohtainen tieto tunturista esimerkiksi hissien ja rinteiden reaaliaikaisista tilanteista. Informaatio helpottaa laskupäivän suunnittelua. Sovelluksen 3D -rinnekartan käytettävyys on osoittautunut myös positiiviseksi kokemukseksi. Talviversioon on tulevaisuudessa luvassa myös uusia ominaisuuksia, joita kehittäjän kanssa on työstetty eteenpäin asiakaspalautteen myötä, kertoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

Levi Resort -sovelluksen toinen tärkeä elementti on Levi Black kanta-asiakasohjelma.

- Voimme nyt palkita ja palvella asiakkaitamme laadukkaammin kanta-asiakasohjelman kautta. Levi Resort -sovellus on ainutlaatuinen kanava, josta asiakas saa kaiken tarvitsemansa tiedon ja Levi Black kortti tuo asiakkaille lisäarvoa ja rahanarvoisia etuja. Harrastat mitä vain Levillä, sinulla on työkalu mukana, joka ei jätä pulaan, summaa Marko Mustonen.

Levin laskettelukausi tulee päätökseen 9.5. ja toukokuun lopussa myös Levi Resort -sovellus siirtyy kesäversioon. Sovelluksen kesäversiossa tunturin kartta laajenee näyttämään mm. pyörä- ja kävelyreitit sekä lisätietoja niistä, Levi Bike Parkin ja Activity Parkin tiedot, ravintolat ja vuokraamopalvelut sekä kesähissien tiedot ja aukioloajat.

HAASTATTELUT JA YHTEYDENOTOT:

Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi

Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd tarjoaa rinneravintolapalveluita. Levi Ski Resort on monipuolinen matkailun palveluyritys, joka jokaisena talvikautena pitää huolta lähes puolesta miljoonasta onnistuneesta rinnepäivästä.

Levin lippulaivoina toimivat lukuisat tapahtumat, joista merkittävimpänä vuosittainen alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaus, joka kerää kansainvälisesti valtavan huomioarvon. Levi on sitoutunut ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään ensimmäisenä pohjoismaisena hiihtokeskuksena. Yhtiön tärkeimpänä arvona on arktisen ympäristön kunnioittaminen ja vaaliminen. www.levi.ski

Lisää artikkeleita