Kittilän Lentoasema: Easyjet aloittaa marraskuussa suorat lennot Manchesteriin ja Lontooseen
Kittilän Lentoasema

Kittilän Lentoasema: Easyjet aloittaa marraskuussa suorat lennot Manchesteriin ja Lontooseen

Lentoyhtiö Easyjet aloittaa marraskuussa 2023 suorat reittilennot Kittilän lentoasemalta Iso-Britannian Manchesteriin ja Lontoon Gatwickin lentoasemalle. Molempia reittejä lennetään talvikaudella 2023–2024 kahdesti viikossa.

Finavian Lapin lentoasemien reittitarjonta paranee talveksi entisestään, kun Easyjet avaa marraskuussa suorat yhteydet Kittilän lentoasemalta Manchesteriin ja Lontoon Gatwickin lentoasemalle.

– Uudet reitit ovat erittäin tervetulleita lisäyksiä lentoasemiemme kattavaan reittitarjontaan. Kittilän lisäksi Easyjet avaa joulukuussa Rovaniemen lentoasemalle viisi uutta talvikauden reittiä. Olemme iloisia, että työ, jota teemme Suomen saavutettavuuden eteen kantaa tällä tavalla hedelmää, Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori sanoo.

Easyjet avaa Kittilä–Manchester-reitin 16. marraskuuta 2023. Reittiä operoidaan kahdesti viikossa tiistaisin ja lauantaisin.

Lennot Kittilästä Lontoon Gatwickiin alkavat 25. marraskuuta 2023. Easyjet operoi reittiä kahdesti viikossa torstaisin ja sunnuntaisin.

– Uusien reittilentojen avaukset ovat vahva viesti siitä, että Suomen Lappi kiinnostaa entistäkin laajempaa kansainvälistä asiakaskuntaa. Iso-Britanniasta ei tulla enää Lappiin ainoastaan tapaamaan joulupukkia ja katsomaan revontulia, vaan myös monet muut elämykset sekä talviharrastukset ja -aktiviteetit kiinnostavat kansainvälisiä matkustajia, Visit Levin toimitusjohtaja Satu Pesonen sanoo.

Voit varata lentosi Easyjetin verkkosivuilta. Manchesterin ja Lontoon lentojen liput tulevat myyntiin 13. heinäkuuta.

Lue lisää:

Rovaniemen lentoasema: Easyjet avaa joulukuussa 5 uutta reittiä – talvella yhteensä 9 ulkomaan kohdetta

Lisää artikkeleita