Kuluneen vuoden onnistujia palkittiin jälleen Levillä
Kipinäpäivien illallisgaala

Kuluneen vuoden onnistujia palkittiin jälleen Levillä

Ravintola Kekäleessä järjestettiin perjantaina 7.10.2022 illallistilaisuus, jossa palkittiin Levin alueen yrityksiä, henkilöitä sekä tapahtumia, jotka ovat omalta osaltaan vaikuttaneet alueen kasvuun, ympärivuotisen ja kestävän matkailun kehittämiseen, sekä Levin hengen luomiseen.

Ansioituneet leviläiset palkittiin äänestyksen perusteella, jossa kategorioita oli yhteensä 11. Kuluneen vuoden majoituksen tarjoajaksi äänestettiin Levin Alppitalot, jonka omistuksessa on kuluneen vuoden aikana toteutettu onnistunut sukupolvenvaihdos. Siskokset Sofia ja Juulia Siikarla ovat lähteneet luotsaamaan yritystä eteenpäin vahvalla naisenergialla ja ehtineet jo mm. luoda Levin Alppitaloille hienot uudistuneet nettisivut.

Kuluneen vuoden ravintola-, kahvila- tai catering-yritys -palkinnon sai Bar Alakerta. Yritys löysi uuden, konseptiinsa sopivan toimitilan ja on jatkanut hienosti siitä mihin oli aiemmin jäänyt. Bar Alakerta tekee vahvasti omaa juttuaan, omalle kohderyhmälleen.

Vuoden ohjelmapalveluyrittäjäksi äänestettiin Ounaskievari, joka ylläpitää alueen kulttuuriperinteitä ja on aina valmis auttamaan muita yrittäjiä ja Visit Levin tapahtumatiimiä. Myös Kievarin rantavalkeat oli hienoa tuotekehitystä matkanjärjestäjien toiveita kuunnellen.

Kuluneen vuoden markkinointiteko -palkinto jaettiin tällä kertaa Levi Wellness Clubin Laura Peipolle, jonka ”Ei ihan paska” -kampanja on tuonut näkyvyyttä yrittäjille, treenaamiselle ja Leville. Laura tunnetaan Levillä henkilönä, joka laittaa itsensä peliin niin tunteiden kuin tekojenkin tasolla. Myös vuoden asiakaspalvelija -palkinto meni Levi Wellness Clubin riveihin, sillä palkinnon sai tänä vuonna yrityksen aina iloisesti hymyilevä Anniina Termonen.

Kuluneen vuoden touhukkaimmaksi henkilöksi valittiin Juuso Laitinen. Juuso on Levi Extreme Triathlonin isä ja sometähti, joka puhuu hyvinvoinnin, hauskan liikkumisen sekä Levin puolesta. Vuoden yhteistyöpalkinnon saajaksi äänestettiin puolestaan Kittilän VPK, jolla on tärkeä rooli alueen ja matkailijoiden turvallisuuden takaamisessa. VPK on aina vahvasti mukana vaativienkin tapahtumien pelastustoiminnan organisoinnissa.

Vuoden vastuullisuuspalkinto jaettiin Levin rinneyhtiö Levi Ski Resortille, joka on tehnyt pitkäjänteistä ja järjestelmällistä työtä hiilijalanjälkensä pienentämiseksi. Yritykseen on hiljattain nimetty myös vastuullisuuspäällikkö. Vuoden muu palveluyritys oli Securitas, joka tuo turvaa koko alueelle kiinteistöistä tapahtumiin.

Sparks of Levi -palkintoja jaettiin tänä vuonna kaksi kappaletta: Sammun tuvalle, joka on jo 40 vuoden ajan tarjonnut unohtumattomia elämyksiä vierailleen, sekä Visit Levin Maija Palosaarelle 20 vuoden periksiantamattomasta työstä Levin hyväksi.

KAIKKI PALKITUT:

Kuluneen vuoden majoituksen tarjoaja
Levin Alppitalot

Kuluneen vuoden ravintola-, kahvila- tai catering-yritys
Bar Alakerta

Kuluneen vuoden ohjelmapalveluyrittäjä
Ounaskievari

Vuoden muu palveluyritys
Securitas

Kuluneen vuoden markkinointiteko
”Ei ihan paska” – Laura Peippo, Levi Wellness Club

Kuluneen vuoden touhukkain henkilö
Juuso Laitinen

Vuoden vihreä teko / vastuullinen yrittäjä
Levi Ski Resort

Yhteistyöpalkinto
Kittilän VPK 

Uusi/uudistunut tuote, palvelu tai toimintatapa
Leviläisen pyöräilykulttuurin kehittäminen

Vuoden asiakaspalvelija
Anniina Termonen, Levi Wellness Club

Sparks of Levi
Sammun Tupa

Sparks of Levi
Maija Palosaari, Visit Levi

Levin alppiltalot Juulia kipinäpäivät
Bar Alakerta Rasmus Kipinäpäivät
Levi Ski Resort Jouni & Tuukka Kipinäpäivät
Juuso Laitinen Kipinäpäivät
Laura Peippo Kipinäpäivät
Anniina Termonen Kipinäpäivät

Lisää artikkeleita