Lasten Levi on täynnä riemua, kivoja kavereita ja hauskaa ohjelmaa viikon jokaisena päivänä!
lsr lastenmaa

Lasten Levi on täynnä riemua, kivoja kavereita ja hauskaa ohjelmaa viikon jokaisena päivänä!

Talven huikein ja hauskin lasten lomakohde Levi tarjoaa perheen pienimmille kokonaiset 10 lastenrinnettä, pikkulaskijoiden oman Junior-parkin, kaksi lastenaluetta sisähoitopaikkoineen sekä monenlaista leikkiä, tekemistä ja kisailua viikko-ohjelmien muodossa loman jokaisena päivänä.

Eturinteiden Lastenmaasta ja Etelärinteiden Leevilandiasta löytyy molemmista myös sisähoitopaikat, joissa lapset voivat viettää aikaa valvotusti päivähoidossa askarrellen ja peuhaten aikuisten ulkoillessa.

Turvallisia mäkiä, hyvää ruokaa ja kivoja kavereita – Levi on koko perheen elämyspuisto keskellä upeinta Lappia, vanhempien lomailua unohtamatta. Katso alla parhaat tärpit lasten talvipäivään Levillä – ja lataa hyödyllinen lapsiperheiden opas Levin rinteille!

LEEVILANDIAN JA LASTENMAAN VIIKKO-OHJELMAT

Pulkka- ja rattikelkkakisoja, leikki- ja pelipäiviä, urheilukilpailuja ja metsäretkiä – Etelärinteiden Leevilandia ja Eturinteiden Lastenmaa tarjoavat molemmat hauskaa, maksutonta lasten ohjelmaa joka päivälle! Leikkimielisissä kilpailuissa on omat sarjat alle ja yli 6-vuotiaille. Ohjelmat sopivat kaikenikäisille, ja mukaan tarvitset vain ulkoiluvaatteet ja reilusti iloista mieltä!

Tutustu viikko-ohjelmiin Leevilandian ja Lastenmaan sivuilla!

lsr leevilandia

LEEVILANDIA JA SISÄHOITOPAIKKA MUKSUTUPA

Tule tapaamaan Leevi-ahmaa Leevilandiaan! Etelärinteiden lastenalue on täynnä hulinaa ja lumileikkejä. Leevilandian monipuolisissa peleissä ja kisoissa jokainen osallistuja palkitaan. Alueelta löytyy myös kaksi katettua mattohissiä sekä perinteinen sompahissi perheen pienimmille laskettelun ja lautailun aloittelijoille. Leevilandian laavulla onnistuu myös makkaranpaisto! Aivan pienimmät tenavat viihtyvät parhaiten hoitajiemme kanssa South Pointin Muksutuvassa, jossa voi nukkua myös päiväunet sisällä tai ulkona rattaissa. Varaa omat eväät mukaan, mikäli haluat lapsesi myös ruokailevan hoitoaikana. Viikko-ohjelmat ja lisätiedot myös sisähoitopaikasta löydät Leevilandian sivuilta.

lsr leevilandia

LASTENMAA JA SISÄHOITOPAIKKA TENAVATOKKA

Eturinteiden kupeesta löytyy telmivien tenavien ikioma Lastenmaa. Lastenmaan pulkka- ja rattikelkkamäet, maksuton viikko-ohjelma sekä tulistelut lämpimässä kodassa ovat parasta talvipäivän toimintaa perheen pienimmille. Monipuolinen ja maksuton viikko-ohjelma takaa pelailuineen ja kisailuineen, että pienillä hulivileillä ei tule tylsää.

Laskettelua aloitteleville löytyy myös kaksi sompahissiä, joita käyttäen pienet laskijat pääsevät helposti turvallisten lastenrinteiden huipulle. Lastenmaan henkilökunta lainaa liukureita lasten käyttöön ja paikan päältä voi myös ostaa pulkkia. Viikko-ohjelman löydät Lastenmaan sivuilta.

levi ski resort lastenmaa

Lastenmaassa on myös omien eväiden syönti sallittua, joten makkarat ja ketsupit kannattaa pakata mukaan tulisteluja varten. Kodassa on tarjolla myös kuumaa mehua kaikille.  Aikuiset voivat varata kahvit mukaan vaikkapa termospulloon.

Jotta aikuisetkin pääsevät välillä rinteeseen, perheen pienimmät voi halutessaan jättää myös valvottuun päivähoitoon Tenavatokkaan. Varaa omat eväät mukaan, mikäli haluat lapsesi myös ruokailevan hoitoaikana. Lisäksi Tenavatokka vuokraa lastenhoitovarusteita, kuten matkavuoteita. Lisätietoja Tenavatokasta löydät Lastenmaan sivuilta. 

LASTEN RINTEET JA PIKKULASKIJOIDEN OMA PARKKI

Levi tarjoaa hauskoja ja monipuolisia lastenrinteitä viikon jokaiselle päivälle, tenavien rakastamia pulkkamäkiä unohtamatta! Pulkkamäet löytyvät Leevilandiasta ja Lastenmaasta, joissa perheen pienimmät pääsevät myös harjoittelemaan turvallisiin ja loiviin rinteisiin. Matka ylös taittuu helpoilla sompa- ja mattohisseillä.

Lapsille soveltuvia rinteitä löytyy myös lastenalueiden ulkopuolella. Lapsiperheille parhaiten soveltuvia rinteitä ovat siniset rinteet, jotka ovat helppoja ja sopivat parhaiten aloittelijoille. Lasten kanssa laskeville suosittelemme alkuun erityisesti Eturinteiden matto- ja sompahissejä, Kaakkoisrinteiden 7B-ankkurihissiä ja Utsun sompahissiä, Etelärinteiden pitkiä loivia sinisiä mäkiä sekä Koillisrinteillä sijaitsevaa Taalon sompahissiä.

lsr hiihtokoulu

Etelärinteiltä löytyy myös pienemmille laskijoille sopiva oma Mini Park sekä Junior South Park! Leevilandian sompahissin vierestä löytyy aivan aloittelijoille sopiva Mini Park ja 9-hissin toisella puolella 9.1-rinteestä löytyy hieman enemmän haastetta tarjoava Junior Park, josta löytyy matalampia hyppyreitä ja helpompia reilejä. Junior Park soveltuu aloittelijoille sekä keskitason laskijoille.

Jos perheen pienimmät lähtevät ensi kertaa lumilomalle sekä laskettelemaan, suosittelemme varaamaan lapselle hiihtokoulun jo hyvissä ajoin etukäteen. Hiihtokoulun opeilla lapset saavat sujuvan, turvallisen ja hauskan startin laskettelun opettelemiseen. Ennen kaikkea hiihtokoulu on kuitenkin satsaus sujuvaan loman aloitukseen sekä oikeiden oppien varmistamiseen.

LATAA LEVIN LAPSIPERHEIDEN OPAS RINTEILLE!

Lataa myös lapsiperheiden opas rinteille!  Oppaasta löydät kaikki tärkeimmät vinkit: helpot reitit ja perheen pienimmille sopivat rinteet, parhaat ruokapaikat ja niiden tarjonnan, kätevimmät vaihtoehdot liikkua perheen kanssa Levillä paikasta toiseen sekä paljon muuta! 

LATAA OPAS

Lisää artikkeleita