Levin hiihtokeskus avaa ensimmäisenä laskettelu – ja maastohiihtokauden Suomessa
Levi ski resort kauden avaus 20211008 8478

Levin hiihtokeskus avaa ensimmäisenä laskettelu – ja maastohiihtokauden Suomessa

Levin hiihtokeskuksen laskettelu – ja maastohiihtokauden avaukseen on enää 30 päivää. Ladulle ja rinteeseen päästään Levillä 7.10.2022 alkaen. Laskukausi avataan säilölumella Eturinteillä ja käytössä on North-tuolihissi. Maastohiihtäjät pääsevät tuttuun tapaan avaamaan hiihtokauden Levi Golfilla, jossa ladun pituus on noin 1,5 km.

Viime keväänä säilötty lumi takaa jälleen aikaisen kauden aloituksen Leville, lunta on nyt Eturinteillä peitteiden alla odottamassa 65 tuhatta kuutiota. Eturinteelle avautuva rinnealue tarjoaa laskettavaa niin harrastajille kuin lasketteluseuroillekin, lisäksi eturinteelle rakentuu myös alkukauden parkki parkkilaskijoiden iloksi. Kauden alussa laskijoiden käytössä on North-tuolihissi. Eturinteelle juuri rakennettu uusi Levi Glacier Express -tuolihissi sekä uudistettu rinnepohja jäätikköä varten ovat myös lähes valmiita, ja uuden hissin avajaisia vietetään 3.12.2022 lumetuksen valmistuttua uudistettuun rinteeseen.

Kauden avaus Levillä tulee keräämään innokkaat laskettelijat ja maastohiihtäjät käynnistämään talvilajit. Paikalla tulee olemaan myös Suomen urheilutähtiä kuten Tanja Poutiainen-Rinne, Kalle Palander, Riitta-Liisa Roponen ja Arto Majava. Perjantaiaamuna 7.10.2022 Eturinteillä järjestetään mediatilaisuus, jossa paikalla ovat kertomassa tulevasta Glacier-jäätiköstä sekä lumen säilömistekniikasta Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen ja Kalle Palander Snow Securelta. Samassa tilaisuudessa julkistetaan uusia yhteistyökumppanuuksia.

- Odotamme innolla, että saamme taas avata kauden lokakuun alussa. Levi avaa jälleen naisten pujottelun maailmancupin marraskuussa ja kansainvälisiä treeniryhmiä on tulossa toistakymmentä Leville harjoittelemaan. Meidän työmme aikaiseen kauden avaukseen näkyy nyt myös siinä, että meidät nähdään kansainvälisesti tärkeänä harjoittelupaikkana, sillä Alpeilla tilanne on vaikea jäätiköiden sulamisen takia. Odotamme innolla jo myös ensi vuotta, kun saamme uuden jäätikön laskukäyttöön heti alkukaudesta, kertoo Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari.

Kauden avauksen viikonloppuna 7.-9.10. tarjoamme 2 päivälippua 1 hinnalla verkkokaupasta ostettuna!

roponen-8.10.2021-Full-6838
Poutiainen-8.10.2021-Full-6858
Levi 02102020 6822
Helsingin lumilautailijat

*********************

HAASTATTELUT JA YHTEYDENOTOT:

Jouni Palosaari, toimitusjohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email jouni.palosaari@levi.fi
Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi

Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd tarjoaa rinneravintolapalveluita. Levi Ski Resort on monipuolinen matkailun palveluyritys, joka jokaisena talvikautena pitää huolta lähes puolesta miljoonasta onnistuneesta rinnepäivästä.

Levin lippulaivoina toimivat lukuisat tapahtumat, joista merkittävimpänä vuosittainen alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaus, joka kerää kansainvälisesti valtavan huomioarvon. Levi on sitoutunut ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään ensimmäisenä pohjoismaisena hiihtokeskuksena. Yhtiön tärkeimpänä arvona on arktisen ympäristön kunnioittaminen ja vaaliminen. 

Lisää artikkeleita