Lasten Levi on täynnä riemua, kivoja kavereita ja hauskaa ohjelmaa viikon jokaisena päivänä!
lsr lastenmaa

Lasten Levi on täynnä riemua, kivoja kavereita ja hauskaa ohjelmaa viikon jokaisena päivänä!

Talven huikein ja hauskin lasten lomakohde Levi tarjoaa perheen pienimmille kokonaiset 10 lastenrinnettä, pikkulaskijoiden oman Mini Parkin, kaksi lastenaluetta, sisähoitopaikan sekä monenlaista leikkiä, tekemistä ja kisailua viikko-ohjelmien muodossa loman jokaisena päivänä.

Turvallisia mäkiä, hyvää ruokaa ja kivoja kavereita – Levi on koko perheen elämyspuisto keskellä upeinta Lappia, vanhempien lomailua unohtamatta. Katso alla parhaat tärpit lasten talvipäivään Levillä – ja lataa hyödyllinen lapsiperheiden opas Levin rinteille!

LEEVILANDIAN VIIKKO-OHJELMA

Pulkka- ja rattikelkkakisoja, leikki- ja pelipäiviä, urheilukilpailuja ja metsäretkiä – Etelärinteiden Leevilandia tarjoaa hauskaa, maksutonta lasten ohjelmaa päiviin! Ohjelmat sopivat kaikenikäisille, ja mukaan tarvitset vain ulkoiluvaatteet ja reilusti iloista mieltä!

Tutustu viikko-ohjelmaan Leevilandian sivuilla!

Leevilandia-IMG 2467

LEEVILANDIA JA SISÄHOITOPAIKKA MUKSUTUPA

Tule tapaamaan Leevi-ahmaa Leevilandiaan! Etelärinteiden lastenalue on täynnä hulinaa ja lumileikkejä. Leevilandian monipuolisissa peleissä ja kisoissa jokainen osallistuja palkitaan. Alueelta löytyy myös kaksi katettua mattohissiä sekä perinteinen sompahissi perheen pienimmille laskettelun ja lautailun aloittelijoille. Leevilandian uutuus, Leevinkotipesä, kutsuu isot ja pienet sisäleikkeihin tasapainoilemaan, pelaamaan ja syömään omia eväitä. Leevilandian laavulla onnistuu myös makkaranpaisto!

Etelärinteiden Leevilandiasta löytyy myös sisähoitopaikka, joissa lapset voivat viettää aikaa valvotusti päivähoidossa askarrellen ja peuhaten aikuisten ulkoillessa. Aivan pienimmät tenavat viihtyvät parhaiten hoitajiemme kanssa South Pointin Muksutuvassa, jossa voi nukkua myös päiväunet sisällä tai ulkona rattaissa. Varaa omat eväät mukaan, mikäli haluat lapsesi myös ruokailevan hoitoaikana. Viikko-ohjelmat ja lisätiedot myös sisähoitopaikasta löydät Leevilandian sivuilta.

lsr leevilandia

LASTENMAA

Eturinteiden kupeesta löytyy telmivien tenavien ikioma Lastenmaa. Lastenmaan pulkka- ja rattikelkkamäet, sekä tulistelut lämpimässä kodassa ovat parasta talvipäivän toimintaa perheen pienimmille. Laskettelua aloitteleville löytyy myös kaksi sompahissiä, joita käyttäen pienet laskijat pääsevät helposti turvallisten lastenrinteiden huipulle. Lastenmaan henkilökunta lainaa liukureita lasten käyttöön. Lastenmaassa on myös omien eväiden syönti sallittua, joten makkarat ja ketsupit kannattaa pakata mukaan tulisteluja varten.

levi ski resort lastenmaa

LASTEN RINTEET JA PIKKULASKIJOIDEN OMA PARKKI

Levi tarjoaa hauskoja ja monipuolisia lastenrinteitä viikon jokaiselle päivälle, tenavien rakastamia pulkkamäkiä unohtamatta! Pulkkamäet löytyvät Leevilandiasta ja Lastenmaasta. Leevilandiassa ja Lastenmaassa perheen pienimmät pääsevät myös harjoittelemaan turvallisiin ja loiviin rinteisiin, ja matka ylös taittuu helpoilla sompa- ja mattohisseillä.

Lapsille soveltuvia rinteitä löytyy myös lastenalueiden ulkopuolella. Lapsiperheille parhaiten soveltuvia rinteitä ovat siniset rinteet, jotka ovat helppoja ja sopivat parhaiten aloittelijoille. Lasten kanssa laskeville suosittelemme alkuun erityisesti Eturinteiden matto- ja sompahissejä, Kaakkoisrinteiden 7B-ankkurihissiä ja Utsun sompahissiä, Etelärinteiden pitkiä loivia sinisiä mäkiä sekä Koillisrinteillä sijaitsevaa Taalon sompahissiä.

lsr hiihtokoulu

Etelärinteiltä löytyy myös pienemmille laskijoille sopiva oma Mini Park sekä Junior South Park! Leevilandian sompahissin vierestä löytyy aivan aloittelijoille sopiva Mini Park ja 9-hissin toisella puolella 9.1-rinteestä löytyy hieman enemmän haastetta tarjoava Junior Park, josta löytyy matalampia hyppyreitä ja helpompia reilejä. Junior Park soveltuu aloittelijoille sekä keskitason laskijoille.

Jos perheen pienimmät lähtevät ensi kertaa lumilomalle sekä laskettelemaan, suosittelemme varaamaan lapselle hiihtokoulun jo hyvissä ajoin etukäteen. Hiihtokoulun opeilla lapset saavat sujuvan, turvallisen ja hauskan startin laskettelun opettelemiseen. Ennen kaikkea hiihtokoulu on kuitenkin satsaus sujuvaan loman aloitukseen sekä oikeiden oppien varmistamiseen.

LATAA LEVIN LAPSIPERHEIDEN OPAS RINTEILLE!

Lataa myös lapsiperheiden opas rinteille!  Oppaasta löydät kaikki tärkeimmät vinkit: helpot reitit ja perheen pienimmille sopivat rinteet, parhaat ruokapaikat ja niiden tarjonnan, kätevimmät vaihtoehdot liikkua perheen kanssa Levillä paikasta toiseen sekä paljon muuta! 

LATAA OPAS

Lisää artikkeleita