Levi Ski Resort voitti FIS:n Paras pieni World Snow Day -kategorian
World Snow Day Levi 2023 IMG_6298

Levi Ski Resort voitti FIS:n Paras pieni World Snow Day -kategorian

Levi Ski Resort palkittiin parhaana pienenä World Snow Day -tapahtumana World Snow Day Awardseissa. Tänä vuonna Paras pieni World Snow Day -kategoriaan osallistui 31 tapahtumaa. Paras pieni World Snow Day -kilpailu on todella tiukka, koska ehdokkaita kategoriasssa on paljon. Eniten ehdokkaita keränneet tapahtumat Paras pieni World Snow Day -kategoriassa ovat alle 500 osallistujan tapahtumia.

Levi Ski Resort juhli World Snow Dayta, Maailman lumipäivää, 14. tammikuuta 2023 Levin Etelärinteillä. Kansainvälisen talvitapahtuman tavoitteena on tutustuttaa mahdollisimman moni lapsi ja nuori lumella liikkumisen kiehtovaan maailmaan. Levi Ski Resort tarjosi päivän aikana ilmaisia laskettelun ja lumilautailun alkeistunteja lapsille, järjesti yhdessä paikallisten seurojen kanssa leikkimielisen pujottelukisan, lumitaidenäyttelyn sekä maastohiihto- ja pulkkailukilpailun. Lapset saivat päivän kunniaksi alennettuun hintaan liput ja vuokravälineet. Kaikki tapahtumaan osallistujat saivat World Snow Day -tuubihuivin, tarroja ja diplomit.

Paras pieni World Snow Day -palkinnosta saadut varat Levi Ski Resort on päättänyt lahjoittaa Levi SkiClubin lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen. Levi Ski Club käyttää lahjoitetut varat trampoliinin hankintaan, jotta lapset ja nuoret voivat harjoitella hyppyjä ympäri vuoden.

Ensi talvena World Snow Dayta vietetään 21.1.2024 ja Levin hiihtokeskus juhlii jälleen viikonlopun aikana Maailman lumipäivää hauskan ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kansainvälinen talvitapahtuma, FIS World Snow Day, haluaa tuoda esille lumella liikkumisen terveyshyötyjä, terveellistä elämäntapaa ja muistuttaa ympäristönsuojelun tärkeydestä, jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi mahdollisuus harrastaa lumilajeja. Päivän aikana halutaan myös näyttää lapsille ja heidän perheilleen, kuinka toimia rinteessä ja lumella turvallisesti.

2023 World Snow Day Awardsin voittajat:
Paras pieni World Snow Day - Levi Ski Resort
Erityismaininta - Snowboard Club Perú
Luovin tapahtuma - Olimpijski centar Jahorina
Paras World Snow Day - Ski Egypt

Lisää artikkeleita