Levillä juhlistetaan uuden Glacier Express -tuolihissin avajaisia 3.12.2022
LeviSkiResort Glacier Express

Levillä juhlistetaan uuden Glacier Express -tuolihissin avajaisia 3.12.2022

Lauantaina 3.12. juhlistetaan Levin uuden Glacier Express -tuolihissin avajaisia Levin Eturinteellä. Viikonlopun aikana rinteillä on mm. Alpen rinnerieha, väline-esittelyitä maahantuojilta sekä Suomen Interski demotiimin kuviolaskemisen näytös. Päivän ajan Glacier Express -tuolihissiin on vapaa pääsy.

Laskettelukansa pääsee tänä talvena matkustamaan nopeasti ja tasokkaasti Eturinteillä, kun uusi Glacier Express -tuolihissi vie ylös tunturiin vain reilussa 3 minuutissa. Glacier Express –tuolihissi on malliltaan Doppelmayer D-Line, samanlainen tuolihissi on käytössä suositulla Levi Westillä. Eturinne on saanut hissiuudistuksen myötä myös uuden profiilin ja huippuluokan led-valaistuksen.

Levi Glacier -projektin kantavana ajatuksena on pyrkiä mahdollisimman korkeaan tehokkuuteen lumensäilönnässä niin energian käytön kuin henkilö- ja konetyötuntien osalta. Päällimmäisenä tavoitteena on päästä mahdollisimman pieneen lumen sulamisprosenttiin sekä maksimoida lumen kierrätysmahdollisuudet kaudesta toiseen. Glacier projektin tuotoksena Levillä voidaan avata haluttuun ajankohtaan laskettelukausi täysin talvea vastaavissa, laadukkaissa olosuhteissa niin laskettelun harrastajille kuin kilpaurheilijoille.

Levi Glacier -projekti on viimeisin taidonnäyte lumiteknologiasta ja rinnerakentamisesta, jollaista ei ole hiihtokeskusalalla ennen nähty. Levi Glacier -projektissa on kyse mittavasta noin 7,5 miljoonan euron suuruisesta kokonaisinvestoinnista.

Avajaisten ohjelma lauantaina 3.12.

 • 10:45 uuden Levi Glacier -hissin avajaiset

 • 11:00 avajaissanat & Suomen Demo Team laskunäytös

 • 11:00 alkaen lämmintä keittoa, kahvia, lämmintä mehua sekä pientä makeaa purtavaa 500 ensimmäiselle vieraalle

 • 11:00-15:00 Alpen rinnerieha on koko perheen ulkotapahtuma, jossa mm. leikkimielisten kilpailuja

 • 11:00-15:00 paikalla Ski Patrol, rinne-ensiapu, Leevi-ahma sekä hybriditamppari, jonka ohjaamosta voi käydä ihastelemassa Levi Glacierin rinteitä

 • 14:00 Levi Ski Club, Levin hiihtokoulu & Levi Snow Sport Academy järjestävät leikkimielisen Mandatum Cup -laskukisan

 • 11:00-15:00 Zero Pointin vuokraamo esittelee talvipyöräilyä sekä erilaisia lumikenkiä (liukulumikenkiä, juoksulumikenkiä ja lumikenkiä)

 • 11:00-15:00 Suksi- ja lautaesittelyjä sekä testausta
  Glacier Express -hissiin vapaa pääsy päivän ajan

  *********************
  Medialle:

Media on tervetullut paikalle seuraamaan Glacier Express –tuolihissin avajaisia sekä haastattelemaan paikalle olevia. Levi Ski Resortin edustajista paikalla ovat hallituksen puheenjohtaja Tarmo Salonen, toimitusjohtaja Jouni Palosaari sekä liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.


HAASTATTELUT JA YHTEYDENOTOT:

Jouni Palosaari, toimitusjohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, emai jouni.palosaari@levi.fi
Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi

Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd tarjoaa rinneravintolapalveluita. Levi Ski Resort on monipuolinen matkailun palveluyritys, joka jokaisena talvikautena pitää huolta lähes puolesta miljoonasta onnistuneesta rinnepäivästä.
Levin lippulaivoina toimivat lukuisat tapahtumat, joista merkittävimpänä vuosittainen alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaus, joka kerää kansainvälisesti valtavan huomioarvon. Levi on sitoutunut ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään ensimmäisenä pohjoismaisena hiihtokeskuksena. Yhtiön tärkeimpänä arvona on arktisen ympäristön kunnioittaminen ja vaaliminen.

LeviSkiResort Glacier Express

Lisää artikkeleita