gondolin matkaparkki
lsr activity park

Täyden kympin matkaparkki

Yövy huikeissa tunturimaisemissa! Varaa auto-/vaunupaikka verkosta ja huristele yöksi Levitunturin juurelle. Matkaparkkimme sijaitsee Gondoli2000-hissin läheisyydessä, keskellä Levin elämyksellistä kesätarjontaa, Activity Parkin sydämessä!

Matkaparkin lippujen ja porttien kanssa on ollut ongelmia, asiaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä!

Gondolin matkaparkin hinnat kesällä 2022

Matkaparkkimme tarjoaa 30 sähköistettyä vaunu-/autopaikkaa. Voit varata paikan ennakkoon verkkokaupastamme. Vaunu-/autopaikan vuorokausihinta on 10€/vrk ja tähän sisältyy sähköpaikka.

gondoli matkaparkki caravankartta-1280x1280

WC:t ovat käytössä matkaparkin asiakkaille ympäri vuorokauden (wc-koodi toimitetaan varausvahvistuksen yhteydessä). Asiakkailla on myös mahdollisuus vuokrata saunatilat, sekä käydä suihkussa Gondolirakennuksen alakerran suihkutiloissa (maksetaan Bike Parkin vuokraamoon). Suihku- ja saunatilat ovat käytettävissä Gondoliravintolan aukioloaikoina.

Alue on varustettu jätepisteillä, kemiallisen WC:n tyhjennyspisteellä (sijaitsee Gondolirakennuksen kiipeilypuiston päädyssä) sekä ajokaivolla.

Activity Parkin alue on täynnä tekemistä!