Levi Activity Park | Gondolin matkaparkki
lsr activity park
Täyden kympin matkaparkki

Gondolin matkaparkki

Yövy huikeissa tunturimaisemissa!

Varaa auto-/vaunupaikka verkosta ja huristele yöksi Levitunturin juurelle. Matkaparkki sijaitsee Gondoli2000-hissin läheisyydessä, keskellä Levin elämyksellistä kesätarjontaa, Activity Parkin sydämessä. Levvi Activity Parkin alueelta löytyy paljon tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Matkaparkissa on saatavilla lisäksi kemiallisen wc:n tyhjennysmahdollisuus sekä suihku- ja saunapalvelut lisämaksusta, kysy lisää bike parkin vuokraamosta. Alueella palvelee myös Gondoliravintola sekä Kesäkiska, jotka ovat avoinna koko kesäkauden. Viikon jokaisena päivänä auki olevaan kauppaan ja huoltoasemalle matkaa on vain muutama sata metriä, ja Gondoli2000-hissi kuljettaa kätevästi tunturin huipulle maisemia ihailemaan (gondoli avoinna päivittäin, säävarauksella). Matkaparkki on käytössä kesäisin, talvella alue on suljettu. 

Gondolin matkaparkin hinnat kesällä 2023

Matkaparkkimme tarjoaa 30 sähköistettyä vaunu-/autopaikkaa. Voit varata paikan ennakkoon verkkokaupastamme. Vaunu-/autopaikan vuorokausihinta on 10€/vrk ja tähän sisältyy sähköpaikka.

gondoli matkaparkki caravankartta-1280x1280

WC:t ovat käytössä matkaparkin asiakkaille ympäri vuorokauden (wc-koodi toimitetaan varausvahvistuksen yhteydessä). Asiakkailla on myös mahdollisuus vuokrata saunatilat, sekä käydä suihkussa Gondolirakennuksen alakerran suihkutiloissa (maksetaan Bike Parkin vuokraamoon). Suihku- ja saunatilat ovat käytettävissä Gondoliravintolan aukioloaikoina.

Alue on varustettu jätepisteillä, kemiallisen WC:n tyhjennyspisteellä (sijaitsee Gondolirakennuksen kiipeilypuiston päädyssä) sekä ajokaivolla.

Activity Parkin alue on täynnä tekemistä!