Tule etätöihin Leville ja nauti vapaa-ajalla parhaista harrastusmahdollisuuksista


Kaatuuko seinät kotikonttorilla? Tarvitsetko rauhan tehdä töitä? Levillä on valmistauduttu huolellisesti uuteen etätyöntarpeen kasvavaan määrään ja tarjonnasta löytyy useita etätyöskentelyyn suunniteltuja tiloja. Työskentele aamusta puolille päivin, ulkoile lounastauolla ja jatka työpäivä loppuun illalla.
 

Kevään majoitushinnat

Levin monipuolisesta majoitustarjonnasta löytyy hyviä tarjouksia esimerkiksi toukokuulle.

Huoneisto- ja mökkimajoitusta erilaisissa kohteissa

Kotoisa mökkimäinen lomahuoneisto yhdellä makuuhuoneella (makuuhuoneessa 2 sänkyä ja parvella vuoteet neljälle) keskustan tuntumasta, rauhallisella sijainnilla, hinta 2.5. alkaen 700 eur / 4 viikkoa.
Tiedustele ja varaa sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai soittamalla 016 639 3370 (puhelinlinjat avoinna ma-pe 10.00-16.00)

Pitkäaikaismajoitusta hotellissa

Levi Hotel Span hotellihuoneissa toukokuun erikoishinnat! 4 viikon majoitus 1-2 henkilölle alkaen 900 euroa. (2.5.-30.5)  Huoneesta löytyy makuutilat, minikeittiö (mikro, vedenkeitin, viileäkaappi ja perusastiasto), wc, suihku ja vaatteiden kuivauskaappi. Langaton nettiyhteys, liinavaatteet ja siivous kerran viikossa kuuluvat hintaan. 

Pihasta pääset suoraan niin rinteeseen kuin lenkkipoluille, kauppoihin tai luontoon. Huoneet sijaitsevat useammassa hotellirakennuksessa saman, rauhallisen pihapiirin ympärillä. 

Varaa tästä

 Vastaavaa kokemusta on vaikea löytää muualta kuin Leviltä!

Lapin kahdeksan eri vuodenaikaa sisältävät upeita ja hyvin erilaisia kuukausia. Toukokuussa siirrytään talvesta kohti kesää, jonka aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä Lapin luonnon heräävän talven jälkeen ja valmistautuvan tulevan kesän kukoistukseen.

Toukokuussa yöt ovat jo lähes yöttömiä ja yötön yö alkaa auringon noustessa torstaina 27.5.2021 klo 1.38. Lapissa kevät ei kehity samaan tahtiin kuin etelämpänä, sillä toukokuussa saattaa vielä olla kimmeltäviä hankia ja suuria lumikinoksia. Pohjoisen eläimet heräilevät toukokuussa talviuniltaan, kun lumet sulavat ja muuttolinnut alkavat palailla etelästä. Ounasjoessa keskimääräinen jäänlähtöpäivä on 16.05.

Jokainen kuukausi Lapissa on täysin erilainen kuin edeltäjänsä. Ja ennen kuin huomaat, on sinulla uusi suosikki vuodenaika Lapissa ja etätyön tekeminen on mielekkäänpää kuin koskaan aiemmin.
 

Levin huikeat harrastusmahdollisuudet takaavat sen, että vapaa-aika kuluu etätyöläiselläkin mukavasti ulkoillen ja urheillen sekä luonnosta nauttien. 

- Ajattelimme, että nyt täytyy vastata jollakin tapaa uuden normaalin tarpeisiin. Etätyöskentelystä on tullut yhtäkkiä normaali työskentelymuoto, joka mahdollistaa vapauden vaihtaa ympäristöä esim. harrastusten perässä. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistää varmasti, sanoo Visit Levin myyntitiimin vastaava Katja Rauhala.

Etätyö Levillä tarjoaa monelle pienen irtioton omaan arkeen, pieni maisemanvaihdos voi tuoda paljon uutta intoa ja virtaa työhön - sekä tietysti laittaa ajatukset lentoon tunturimaisemissa. 

 Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti! Saat meihin yhteyden sähköpostitse sales@visitlevi.fi, tai puhelimitse 016 639 3370.

 


 

 

Etätyöpisteitä Levillä löytyy useammastakin paikasta Levin keskustan ja palveluiden tuntumasta. 


Visit Levin etätyöpisteet Levin keskustassa Myllyjoentiellä

Työtilat ovat yksittäisiä äänieristämättömiä työskentelypisteitä, joissa turvavälit ja yksityisyys ovat hyvin huomioituna. Vuokrahintaan kuuluu työpiste säädettävällä pöydällä ja näytöllä sekä näppäimistöllä ja langaton Elisa 5G-nettiyhteys sekä tulostusmahdollisuus. Halutessaan voi myös keittää kahvia sekä teetä oleskelutilan puolella. Tila on käytettävissä viikon jokaisena päivänä klo 7-21, mutta aloituspäivän tulee olla arkipäivä.
Hinta 40 eur/päivä ja 125 eur/viikko (Visit Levin kautta majoituksen varanneille 99 eur/viikko - varaa sähköpostitse sales@visitlevi.fi)

Varaa tästä
 

 

Innovation Home Levi

Yksityinen turvallinen toimisto, oma sisäänkäynti ja wc-tilat. Alk. 250€/ vko Osoite: Myllyjoentie 2
Varaa tästä

Break Sokos Hotel Levin huoneita voi vuokrata etätyökäyttöön päivien ajaksi. (8.00-18.00)

Break Sokos Hotel Levin energisoiva etätyöpaketti sisältää:
aamiainen Kiisassa aamiaisen aukioloaikoihin (aamiainen on avoinna klo 11 asti joka päivä)
iltapäiväkahvit Coffee Housesta (kahvi/tee ja suolainen tai makea kahvileipä)
hotellihuone työskentelyä varten klo 08.00 – 18.00
Hinta alk. 60 € / hlö standardissa. Saunallinen huone +30 €/päivä.
Varaa työhuone Break Sokos Hotel Leville tästä

 

Levi Hotel Panoraman ja Hotelli K5 Levin hotellihuoneita ja työskentelytiloja varattavissa käyttöön työpäivien ajaksi (7.00-18.00)

Tapahtumakeskus Levi Summitin, Hotel Levi Panoraman ja
Hotel K5 Levin neuvottelutilat tarjoavat rauhallisia tiloja työskentelyyn, opiskeluun ja verkkotapaamisiin. 
- Oma työtila, kokoustilan tekniikka
Yksityinen työtila 49€

Hotellihuone Hotel Levi Panoramassa tai Hotel K5 Levissä
 Hotellihuoneessa käytössäsi ovat
kaikki hotellin palvelut ja mukavuudet. Työhuone on
käytössäsi klo 7-18.
- Oma hotellihuone, oma kylpyhuone
Työhuone hotellissa 49€

Co-Working-tila Hotel Levi Panoramassa
Hotel Levi Panoraman yhteydessä sijaitsevan avaran ja
valoisan Tapahtumakeskus Levi Summitin coworking -tilat
inspiroivat parempaan työpäivään. Coworkingpaikkoja ei voi
varata ennakkoon, mutta työtila on aina taattu.
Co-working -tila 19€

Hotel Levi Panoraman ja Hotel K5 Levin etätyötilojen vuokraajien käytössä ovat:
- Hotellien vastaanottojenpalvelut 24/7
- Wi-Fi
- Kahvia ja teetä
- Tulostus- ja kopiointipalvelut hotellien vastaanotoissa
Huolehdimme hygieniasta ja turvallisuudesta kaikissa tiloissamme. 
Varaa työtilat Panoramassa tai Hotel K5 tästä

 

Tavi's Place etätyöpiste Levin keskustan tuntumassa

 

Työtila on vuokrattavissa viikon jokaisena päivänä. Vuokrahintaan kuuluu työpisteen ja Wi-Fin lisäksi tulostusmahdollisuus. Halutessaan voi myös keittää kahvia sekä teetä olohuoneen puolella.
Hinnoittelu
1h 15€
4h 30€
8h 50€
sis.alvn
Varaa tästä

Majoitusvaraukset Leville

Tutustu Levin aktiviteetteihin
 

Tervetuloa inspiroitumaan Leville!