Etätyö
etatyo Levi

Etätyö Levillä

Etätyö Levillä

TULE ETÄTÖIHIN LEVILLE JA NAUTI VAPAA-AJALLA PARHAISTA HARRASTUSMAHDOLLISUUKSISTA


Kaatuuko seinät kotikonttorilla? Tarvitsetko rauhan tehdä töitä? Levillä on valmistauduttu huolellisesti uuteen etätyöntarpeen kasvavaan määrään ja tarjonnasta löytyy useita etätyöskentelyyn suunniteltuja tiloja. Työskentele aamusta puolille päivin, ulkoile lounastauolla ja jatka työpäivä loppuun illalla.

VASTAAVAA KOKEMUSTA ON VAIKEA LÖYTÄÄ MUUALTA KUIN LEVILTÄ!

Lapin kahdeksan eri vuodenaikaa sisältävät upeita ja hyvin erilaisia kuukausia. Jokainen kuukausi Lapissa on täysin erilainen kuin edeltäjänsä. Ja ennen kuin huomaat, on sinulla uusi suosikki vuodenaika Lapissa ja etätyön tekeminen on mielekkäänpää kuin koskaan aiemmin. 

LEVIN HUIKEAT HARRASTUSMAHDOLLISUUDET TAKAAVAT SEN, ETTÄ VAPAA-AIKA KULUU ETÄTYÖLÄISELLÄKIN MUKAVASTI ULKOILLEN JA URHEILLEN SEKÄ LUONNOSTA NAUTTIEN. 

- Ajattelimme, että nyt täytyy vastata jollakin tapaa uuden normaalin tarpeisiin. Etätyöskentelystä on tullut yhtäkkiä normaali työskentelymuoto, joka mahdollistaa vapauden vaihtaa ympäristöä esim. harrastusten perässä. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistää varmasti, sanoo Visit Levin myyntitiimin vastaava Katja Rauhala.

Etätyö Levillä tarjoaa monelle pienen irtioton omaan arkeen, pieni maisemanvaihdos voi tuoda paljon uutta intoa ja virtaa työhön - sekä tietysti laittaa ajatukset lentoon tunturimaisemissa. 

OLE ROHKEASTI YHTEYDESSÄ JA RÄÄTÄLÖIDÄÄN JUURI SINUN TARPEISIISI SOPIVA PAKETTI! SAAT MEIHIN YHTEYDEN SÄHKÖPOSTITSE SALES@VISITLEVI.FI, TAI PUHELIMITSE 016 639 3370.

Etätyö

ETÄTYÖPISTEITÄ LEVILLÄ LÖYTYY LEVIN KESKUSTAN JA PALVELUIDEN TUNTUMASTA JA HIEMAN KAUEMPAA, LUONNON RAUHASTA. 

Innovation Home Levi

Innovation Home:n uusin Levin toimipiste sijaitsee keskellä kylän kävelykatua parhaalla paikalla osoitteessa Keskuskuja 2, 99130 Sirkka.

Varaa tästä

innovation home

Innovation Home Levi -etätoimistolla saat kaiken tämän:

• coworking-tilaa
• alakerrassa yksityisempää tilaa neuvotteluille
• keittiö erikoiskahvikoneella (sisältää kahvit)
• Elisan 5G-yhteyden
• mustavalkoprintit
• mainospaikan showroom-ikkunassa
• innovatiivisen toimiston lappimiljööllä ja lumilautanäyttelyllä
• joustavat työskentelyajat 24/7

Kysy myös tila -ja showroom-ratkaisuita emailitse work@coworkinghome.com.
Tila varatavissa jäsenille ja heidän seurassa työskenteleville. Varaukset yksittäisistä viikoista pitkäaikaisempaan ja vakituiseen käyttöoikeuteen.
Liity mukaan Innovation Home-jäseneksi! Tarjoamme myös lyhyempiä määräaikaisia kokeilujäsenyyksiä, jotka oikeuttavat etätoimiston käyttöön muun IH-palvelutarjonnan rinnalla.

Varaukset ja lisätiedot

Talliaitan tunnelmallinen etätyötila Könkäällä

TALLIAITTA:
- Avara, valoisa ja rauhallinen tila tallin ylisillä, Loma-Paksun pihapiirissä Könkäällä. Ikkunasta tunturinäköala.
- Tilaan sopii vaikka 10 hlö työskentelemään samanaikaisesti. Toki oltava tällöin samaa tiimiä. Useita pöytiä ja penkkejä käytössä.
- Tilasta löytyvät vedenkeitin ja vesikanisteri.
- Tallin läheisyydessä ulkohuussit, jotka ovat tilankäyttäjän saatavilla.
- Vuokrahinta 80€/8h 
- Mahdolliset varaukset Loma-Paksun sähköpostiin loma.paksu@gmail.com

Etätyö onnistuu myös lomahuoneistossa


Moni lomahuoneiston omistaja on panostanut lomahuoneiston varustukseen etätyöskentely huomioiden. Kysy meiltä huoneistoja, jotka on varusteltu mm. wifillä ja erillisellä etätyöpisteellä. Saat meihin yhteyden sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai puhelimitse 016 639 3370)

etätyö huoneisto