Etätyö
Gondoli hissi pinkki tammikuu

Etätyö Levillä

maisema vaeltaja tunturi

Etätyö Levillä

huippupolku

Etätyö Levillä

levi2017 ruska h2a3855 72ppi

Etätyö Levillä

Gondoli hissi pinkki tammikuu

Etätyö Levillä

maisema vaeltaja tunturi

Etätyö Levillä

Tuntureiden tuoma fokus ja flow

Tule etätöihin Leville

Kaatuvatko seinät kotikonttorilla? Tarvitsetko rauhan tehdä töitä? Puuttuvatko palvelut naapurustostasi?

Leviltä löydät useita varta vasten etätyöskentelyyn suunniteltuja tiloja. Myös alueen monet majoituskohteet tarjoavat toimivat tilat keskittyneeseen tekemiseen Levin ainutlaatuisissa puitteissa. Mikään ei estä pakkaamasta vaikka koko tiimiä mukaan yhteisellä etätyöreissulle. Tai tarjoamasta koko perheelle ikimuistoista maisemanvaihdosta etätyön varjolla.

Voit työskennellä erimerkiksi aamusta puolille päivin, ulkoilla haluamallasi tavalla lounastauolla ja jatkaa työpäivän loppuun illalla. Hyödyntää pitkät valoisat aamut ja illat sään ja sesongin sallimalla tavalla. Uudelleenrakentaa työpäivän ajankäytön juuri itseäsi parhaiten palvelevalla tavalla.

Vastaavaa kokemusta on vaikeaa löytää mistään muualta.

Levin huikeat harrastusmahdollisuudet ja palvelut takaavat, että vapaa-aika kuluu etätyöläiselläkin mukavasti ulkoillen ja urheillen sekä Lapin luonnosta nauttien. Lapin kahdeksan eri vuodenaikaa sisältävät upeita ja hyvin erilaisia kuukausia. Jokainen kuukausi Lapissa on täysin erilainen kuin edeltäjänsä. Ennen kuin huomaat, on sinulla uusi suosikkivuodenaika Lapissa ja etätyön tekeminen on mielekkäänpää kuin koskaan aiemmin. 

– Etätyöskentely mahdollistaa vapauden vaihtaa ympäristöä esimerkiksi harrastusten perässä. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistävät varmasti, tietää Visit Levin myyntitiimin vastaava Katja Rauhala.

Etätyö Levillä tarjoaa monelle paitsi pienen irtioton omaan arkeen, myös paljon uutta perspektiiviä, intoa ja virtaa omaan työhön – sekä tietysti mahdollisuuden laittaa ajatukset lentoon inspiroivissa tunturimaisemissa. 

Etätyö

Etätyöpisteitä löytyy Levin keskustan ja palveluiden tuntumasta ja hieman kauempaa, luonnon rauhasta.

Kohta Coworking – etätyöläisten oma tila Levillä

Kohta Coworking yhdistää saumattomasti työt ja tunturielämän. Kohtan Levin etätyötila sijaitsee aivan Levin keskustan tuntumassa Hotelli K5:n tiloissa. Etätyötilassa on neljän työpisteen avotila sekä erikseen varattavissa olevat pieni työhuone ja iso työhuone. Puheluita varten on erillinen puhelinsoppi. Asiakkaiden käytössä on nopea 5G-netti, säädettävät pöydät sekä erilliset näytöt ja näppäimistöt. Kahvi ja tee hotellin aulabaarista kuuluvat hintaan. Lisäksi hotellin aamiainen, lounas ja kuntosali ovat Kohtan asiakkaiden käytössä tarjoushintaan.

Etätyö Levillä onnistuu myös lomahuoneistossa

Moni lomahuoneiston omistaja on panostanut lomahuoneiston varustukseen etätyöskentely huomioiden. Kysy tarvittaessa meiltä huoneistoja ja majoitusvaihtoehtoja, jotka on varusteltu esimerkiksi wifi-yhteydellä ja erillisellä etätyöpisteellä.

etätyö huoneisto

Ota yhteyttä sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai puhelimitse 016 639 3370, räätälöimme tarvittaessa tarpeeseesi juuri sopivan paketin!

Inspiraatiota etätyön tueksi