Etätyö
Gondoli hissi pinkki tammikuu

Etätyö Levillä

Tule etätöihin Leville

Kaatuuko seinät kotikonttorilla? Tarvitsetko rauhan tehdä töitä? Leviltä löytyy useita etätyöskentelyyn suunniteltuja tiloja. Työskentele aamusta puolille päivin, ulkoile lounastauolla ja jatka työpäivä loppuun illalla.

Vastaavaa kokemusta on vaikeaa löytää muualta.

Lapin kahdeksan eri vuodenaikaa sisältävät upeita ja hyvin erilaisia kuukausia. Jokainen kuukausi Lapissa on täysin erilainen kuin edeltäjänsä. Ja ennen kuin huomaat, on sinulla uusi suosikki vuodenaika Lapissa ja etätyön tekeminen on mielekkäänpää kuin koskaan aiemmin. 

Levin huikeat harrastusmahdollisuudet takaavat, että vapaa-aika kuluu etätyöläiselläkin mukavasti ulkoillen ja urheillen sekä Lapin luonnosta nauttien.

– Etätyöskentelystä on tullut normaali työskentelymuoto, joka mahdollistaa vapauden vaihtaa ympäristöä esimerkiksi harrastusten perässä. Maiseman vaihdos ja hetkellinen irtautuminen arjen rutiineista virkistää varmasti, sanoo Visit Levin myyntitiimin vastaava Katja Rauhala.

Etätyö Levillä tarjoaa monelle pienen irtioton omaan arkeen, pieni maisemanvaihdos voi tuoda paljon uutta intoa ja virtaa työhön – sekä tietysti laittaa ajatukset lentoon tunturimaisemissa. 

Ota yhteyttä, räätälöimme tarvittaessa tarpeeseesi juuri sopivan paketin! Saat meihin yhteyden sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai puhelimitse 016 639 3370.

Etätyö

Etätyöpisteitä löytyy Levin keskustan ja palveluiden tuntumasta ja hieman kauempaa, luonnon rauhasta.

Kohta Coworking

Kohta Coworking yhdistää saumattomasti työt ja tunturielämän. Kohtan Levin etätyötila sijaitsee aivan Levin keskustan tuntumassa Hotelli K5:n tiloissa. Etätyötilassa on neljän työpisteen avotila sekä erikseen varattavissa olevat pieni työhuone ja iso työhuone. Puheluita varten on erillinen puhelinsoppi. Asiakkaiden käytössä on nopea 5G-netti, säädettävät pöydät sekä erilliset näytöt ja näppäimistöt. Kahvi ja tee hotellin aulabaarista kuuluvat hintaan. Lisäksi hotellin aamiainen, lounas ja kuntosali ovat Kohtan asiakkaiden käytössä tarjoushintaan.

Etätyö onnistuu myös lomahuoneistossa

Moni lomahuoneiston omistaja on panostanut lomahuoneiston varustukseen etätyöskentely huomioiden. Kysy meiltä huoneistoja, jotka on varusteltu mm. wifillä ja erillisellä etätyöpisteellä. Saat meihin yhteyden sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai puhelimitse 016 639 3370)

etätyö huoneisto