Leevilandia ja Muksutupa
perheet ski resort

Leevilandia ja Muksutupa

LEEVILANDIA ETELÄRINTEILLÄ

Leevilandia on puuhapaikka tenaville etelärinteillä. Viikko-ohjelman ja lumileikkien lisäksi alueella on kaksi katettua mattohissiä ja perinteinen sompahissi laskettelun ja lautailun opetteluun. Leevilandiasta löytyy tulistelupaikka omia eväitä varten. Hiihtokoulun alkeisryhmät harjoittelevat myös Leevilandiassa. South Point rakennuksesta löytyy sisähoitopaikka Muksutupa pikkuisille. Toinen lasten oma puuhapaikka löytyy eturinteiden Lastenmaasta.

Jos onni suosii ja olet tarkkana, voit silloin tällöin nähdä Leevi-ahman vierailulla Leevilandiassa. Leevi on ystävällinen hupsuttelija, mutta hiukan ujo. Leevi ei aina uskaltaudu ihmisten luo, mutta lapset ovat hänen mielestään kivoja.

tenavatokka

Muksutupa

Muksutupa on perheen pienimpien lastenhoitopaikka Etelärinteiden South Pointilla, jossa lapset voivat viettää aikaa turvallisesti "päivähoidossa" aikuisten ulkoillessa tai shoppaillessa. Voit tuoda lapsesi peuhaamaan ja askartelemaan silloin kuin perheenne tarvitsee palveluitamme. Ulkoleikit peuhataan viereisessä Leevilandiassa.

Lisäksi vuokraamme myös lastenhoitovarusteita. Varaa hoitopaikka ja lastenhoitovarusteet etukäteen verkkokaupastamme. Tarkista saatavuus verkkokaupan tuotekalenterista.

Muksutuvan hoitohinnat 2023-2024:

  • Pikkuporot (3 tuntia) klo 9.30–12.30 hinta 35 €
  • Pikkuahmat (3 tuntia ) klo 14.00–17.00 hinta 35 €

Vuokraamme myös lastenhoitovarusteita

  • rattaat 5 € / vrk - 30 € / viikko
  • matkasänky 5 € / vrk - 30 € / viikko
  • syöttötuoli 5 € / vrk - 30 € / viikko