Leevilandia ja Muksutupa
perheet ski resort

Leevilandia ja Muksutupa

LEEVILANDIA ETELÄRINTEILLÄ

Etelärinteiden puuhapaikka tenaville on Leevilandia. Viikko-ohjelman ja lumileikkien lisäksi kaksi katettua mattohissiä ja perinteinen sompahissi laskettelun ja lautailun opetteluun. Sisähoitopaikka Muksutupa pikkuisille.

lsr tenavatokka

Leevilandiassa

Leevilandian turvalliset, katetut mattohissit ja perinteinen sompahissi vievät aloittelevat laskijat juuri sopivan korkealle – eli matalalle – harjoittelemaan laskemisen perusjuttuja. Leevilandiasta löytyy tulistelupaikka omia eväitä varten. Hiihtokoulun alkeisryhmät harjoittelevat myös Leevilandiassa.

Tule tapaamaan Leevi-Ahmaa!

Jos onni suosii ja olet tarkkana, voit silloin tällöin nähdä Leevi-ahman vierailulla Leevilandiassa. Leevi on ystävällinen hupsuttelija, mutta hiukan ujo. Leevi ei aina uskaltaudu ihmisten luo, mutta lapset ovat hänen mielestään kivoja.

tenavatokka

Muksutupa

Muksutupa on perheen pienimpien sisähoitopaikka Etelärinteiden South Pointilla. Ulkoleikit peuhataan viereisessä Leevilandiassa. Toinen sisähoitopaikka Tenavatokka sijaitsee Eturinteiden Lastenmaassa.

Tarjoamme ennakkoon varattavaa lastenhoitoa 2–10-vuotiaille. Varaa hoitopaikka etukäteen verkkokaupastamme. Tarkista saatavuus verkkokaupan tuote kalenterista.

Muksutuvan hoitohinnat 2021-2022:

  • Aamuvirkut klo 9.30–12.30 hinta 30 €
  • Iltapöllöt klo 14.00–17.00 hinta 30 €
  • Päivänsäteet klo 9.30-16.30 hinta 70 €

Lastenhoitovarusteita on vuokrattavissa Eturinteiden Tenavatokasta

Leevilandian viikko-ohjelma