perheet rinteillä
Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Perheet Rinteillä

Levi – täydellinen perhekeskus

Suomen johtava hiihtokeskus Levi tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet perhelomalle.

Perheen pienimmille on tarjolla kokonaiset 10 lasten rinnettä, oma Junior-pikkuparkki, puuhapaikat Leevilandia ja Lastenmaa sekä paljon ohjattua tekemistä. Levin hiihtokoulu tarjoaa lapsellesi sujuvan aloituksen eri rinnelajien parissa. Levi on lasten turvallinen elämyspuisto keskellä upeinta Lappia – vanhempien lomailua unohtamatta.

Turvallisia rinteitä, hyvää ruokaa ja kivoja kavereita. Täältä kaikki alkaa!

Werneri

Lasten hissit

Lapset ovat Levin tärkein asiakasryhmä! Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät hissejä ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Vanhempien päivälipulla vanhemmat voivat puolestaan käyttää perheen molemmat vanhemmat vuorotellen yhden päivän aikana. Helpot rinteet Utsuvaaran, Saamun ja Etelärinteiden alueella ovat monen perheellisen suosikkirinteet. Lasten omat hissit:

  • Eturinteiden katettu mattohissi
  • Eturinteiden sompahissi Express-hissin yläasemalla
  • Taalon sompahissi 6-hissin ala-asemalla
  • Leevilandian katetut mattohissit Etelärinteillä
  • Leevilandian sompahissi Etelärinteillä
  • Utsun sompahissi 7B- ja 7-hissin välissä
  • Lastenmaan sompahissi Eturinteillä

Suosittelemme aina kypärän käyttöä! Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät hissejä ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa.

Leevilandia-IMG 2467

Leevilandia

Toinen hauska leikkipaikka on Leevilandia Etelärinteiden South Pointin vieressä. Maksuttomassa viikko-ohjelmassa pelataan ja kisataan joka päivä ja jokainen osallistuja palkitaan. Lumituntumaa saa helpoiten katetun mattohissin tai perinteisen sompahissin kyydissä. Omia eväitä voi syödä laavulla ja paistaa paljon makkaraa!

Pienin väki viihtyy hoitajiemme kanssa South Pointin Muksutuvassa, jossa onnistuvat myös päiväunet sisällä tai ulkona rattaissa. Varaa omat eväät mukaan mikäli haluat lapsen myös ruokailevan hoitoaikana.

levi ski resort lastenmaa

Lastenmaa

Mitä olisikaan loma ilman Lastenmaata? Lastenmaassa on lasten laskettelua varten sompahissi sekä helppoja rinteitä, joiden avulla lasten on helppo päästä lasketteluharrastuksen alkuun. Lisäksi Lastenmaan alueelta löytyy pulkkamäki, johon henkilökunta lainaa liukureita ja pulkkia lasten käyttöön. Lastenmaasta löytyy myös tunnelmallinen kota omien eväiden syöntiin.

Levi Ski Resort March-2022 4848

Hiihtokoulussa on hauskaa

Kokeneet hiihdonopettajamme vetävät mukavia yksityis- ja ryhmätunteja (1,5 h tai 3 h) kauden alusta alkaen. Hiihtokoulun viikko-ohjelmassa on paljon tarjontaa niin pikkuväelle kuin isommillekin laskijoille. Varaa paikka ajoissa etenkin lomaviikoilla!

perheet ski resort

Hissilippuja erilaisiin tarpeisiin

Varustaudu rinnepäivään hankkimalla hissiliput etukäteen Levin verkkokaupasta. 6-11-vuotiaiden lasten hissiliput ovat selkeästi edullisempia kuin aikuisten liput. Alle 6-vuotias kypäräpäinen lapsi laskee veloituksetta aikuisen kanssa.

Jos sinulla on jo KeyCard, voit ladata hissiliput suoraan kortille verkkokaupasta. Voit myös ostaa liput etukäteen verkosta ja noutaa ne hissilipputoimistosta tai lippuautomaateista. Voit ostaa verkkokaupasta hissilipun valmiiksi myös lapselle, joka tulee Levin lomalle vaikka isovanhempien tai kaveriperheen kanssa. Perheille meillä on lisäksi tarjolla myös vanhempien päivälippuja sekä perhealennuksia. Lue lisää hissilipuistamme ja löydä sinulle sopivin.

levi ski resort

Syömään!

Ulkona tulee aina nälkä ja rinneravintola on helpoin keino pitää perhe tyytyväisenä. Rinneravintolamme Levillä tarjoavat vähintään kahvilatason palveluita ja näistä on kevätviikoilla saatavilla myös lounastarjoilua.

ski bussi

Liikkuminen

Tulettepa Leville omalla autolla, bussilla, lentäen tai junalla, kätevin tapa liikkua alueella on Ski Bussi. Sen pääpysäkit sijaitsevat keskellä kylää Eturinteillä, aivan Zero Point -rakennuksen edustalla (Hissitie). Marraskuun alusta vappuun asti ski bussit liikennöivät kuljettaen väkeä rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Kaupassa käyntikin on helppo järjestää Ski Bussin kyydillä.

Jos kuitenkin haluatte liikkua omalla autolla, suurimmat pysäköintipaikat löytyvät Activity Parkin alueelta (Gondoli2000-hissin ala-asema) sekä South Pointilta (Etelärinteet). Niiltä on helppo lähteä mäkeen, sillä lähtöpisteistä löytyvät niin hissilippuautomaatit kuin ravintolapalvelut.

Haastavaa G2-rinnettä ei ole pakko laskea lasten kanssa sillä Gondoli2000-hissin kyydissä voitte kulkea myös huipulta ala-asemalle. Kisarinteen voi myös kiertää valaistun ja helpon G1-rinteen kautta G2-rinteen alaosaan. Kevätviikoilla suosittelemme perheille erityisesti Etelärinteitä ja 7b-hissiä, joilla on tilavat pysäköintialueet.