Pinkki tammikuu Levillä
Gut
Sydäntalven arkipäiville liput ja välineet verkkokaupasta -20%

Sydäntalven lumille edullisemmin!

Pinkki taivas

Pinkki tammikuu

Gut
Sydäntalven arkipäiville liput ja välineet verkkokaupasta -20%

Sydäntalven lumille edullisemmin!

Pinkki taivas

Pinkki tammikuu

Alkuvuoden taikaa Levillä

Oikea talvi käynnistyy monien mielestä tammikuussa, joulun ja uuden vuoden kiireiden kaikottua. Alkuvuosi on monien mielestä myös paras aika vierailla Levillä - pakkaset ja runsas lumi luovat erinomaiset edellytykset alueen kauniista luonnosta ja monipuolisista elämyksistä sekä palveluista nauttimiselle. Hohtavat hanget, kuvauksellinen tykkylumi ja puhdas ilma yksinkertaisesti koukuttavat. Sinisenä, vaaleanpunaisena ja violettina hehkuva taivas sekä vihreän eri sävyissä loimuavat revontulet luovat omaa ainutlaatuista taikaa.

LEVILLÄ ON LUNTA SEKÄ HUIPPUKUNTOISET RINTEET JA LADUT

Mielenkiintoista tekemistä tammikuussa tarjoaa esimerkiksi Suomen suosituimman hiihtokeskuksen erinomaiset rinteet. Esimerkiksi Koillisrinteiden vapaalaskualue, ratalaskijoiden tarpeisiin tehty Alpine Training Park länsirinteillä sekä mittava South Park etelärinteillä palvelevat Levillä kaikenikäisiä laskettelijoita ja lumilautailijoita.

Pinkki tammikuu laskettelu

Näkyvimmät uudistukset ovat tällä kaudella nähtävillä Eturinteen alueella. Rinnepohjan muokkaaminen tasaiseksi, tehostettu automaattilumetus sekä vanhojen ankkurihissien 2 ja 3 korvaaminen uudella ja nykyaikaisella 6-hengen tuolihissillä nostavat hymyn laskijan kasvoille - nopeat nousut ja vauhdikkaat laskut odottavat.

Myös hiihtäjiä hellitään Levillä. Monipuoliset ja hyvin hoidetut Levin ladut soveltuvat sekä vähemmän hiihtäneille että todellisille himourheilijoille. Levin kattava latuverkosto tarjoaa vaihtoehtoja sekä perinteisen että vapaan tyylin harrastajille. Myöskään koiran kanssa hiihtäviä ei ole unohdettu, Leviltä löytyy myös laaja verkosto koiralatuja, jonne karvakaverin saa ottaa mukaan nauttimaan ulkoilun riemuista. 

Lisääntyvä valoisan aika rytmittää luontevasti päivää. Vietä esimerkiksi tehokas ja inspiroiva etätyöpäivä - hoida aamulla työasioita, suksi lounaalta mäkeen tai luistaville laduille. Iltapäivän hämärtyessä jatkat vielä hetken töiden parissa. Illalla ihastelet lumoavien revontulien loimua tai tähtitaivasta. 

Alkuvuosi aktiviteetti

Lumikenkäily, talvipyöräily ja monet muut talviset aktiviteetit, kuten husky- ja poroajelut, moottorikelkkailu ja lumilinnavierailut, kutsuvat ulos nauttimaan Lapin talvisesta lumosta. Helposti saavutettavat ja Suomen monipuolisimmat palvelut kruunaavat onnistuneen päivän ulkona.

Tammikuussa liikunnallista ja viihteellistä ohjelmaa tunturiin tuo Pond Hockey World Cup -tapahtuma 27.-28.1.2023. Kyseessä on hauska harrastajajoukkueille ja kaveriporukoille suunnattu matalankynnyksen jääkiekkotapahtuma pipolätkähengessä. Kokoa joukkue ja ilmoita itsesi mukaan tai tule muuten nauttimaan kisahuumasta ja oheisohjelmasta - kisabileissä lauteilla Mikael Gabriel ja Ramses II!

LEVIN ALKUVUODEN MAJOITUS  

Rentoudu perheen kesken tai kavereiden kanssa ja nauti runsaasta lumesta sekä aidosta talvesta Levillä.  Tammi-helmikuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset monipuoliseen ja ruuhkattomaan talvilomailuun, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa. 

ESIMERKKIHINNAT MAJOITUKSESTA TAMMIKUUSSA 
  • Viikon majoitus perheelle (2 aikuista ja 2 lasta) tai kahdelle aikuiselleLevin keskustassa alkaen 545 euroa (sisältää majoituksen täysin varustellussa saunallisessa huoneistossa, pyyhkeet, liinavaatteet ja lähtösiivouksen)

  • Viikon majoitus kuudelle hengelleLevin keskustassa alkaen 750 euroa (sisältää lähtösiivouksen)

  • Viikon mökkimajoitus suositulla Rakkavaaran alueella, tunturin läheisyydessä alkaen 610 euroa (sisältää lähtösiivouksen)

  • 3 vrk majoitus neljälle hengelle alkaen 390 euroa (sisältää pyyhkeet, liinavaatteet ja lähtösiivouksen)

HISSILIPUT JA VUOKRAVÄLINEET SYDÄNTALVEN LUMISIIN LASKUIHIN -20%!

Osta hissiliput ja vuokraa välineet edullisemmin sydäntalven arkipäiville! Tarjous koskee 1-4 päivän hissilippuja ja välinevuokrausta (ei kypärää), ajalle maanantai-torstai 9.1.-2.2.2023. Tarjoukset ovat voimassa vain verkkokaupassa 21.11.2022 - 31.1.2023.

Gut

Tiesithän, että alkuvuodesta Leville pääset näppärästi myös julkisilla? VR:n yöjunilla (Yöjunahytti kahdelle alkaen 49€) saavut hyvin levänneenä Lappiin. Halutessasi säästät aikaa ja energiaa ottamalla myös auton mukaan junaan (auto mukaan junaan alkaen 39€). Levi on helposti saavutettavissa alkuvuodesta myös Finnairin siivillä lentäen (Kittilä meno alkaen 78€).  Tervetuloa nauttimaan Levin talvesta! 

Koe talven ihme Levillä

Levin lumoava talvi