Pinkki tammikuu Levillä
Gut
Sydäntalven ikimuistoiset laskupäivät!

Sydäntalven lumille!

pinkki tammikuu maisema

Pinkki tammikuu

Gut
Sydäntalven ikimuistoiset laskupäivät!

Sydäntalven lumille!

pinkki tammikuu maisema

Pinkki tammikuu

Alkuvuoden taikaa Levillä

Oikea talvi käynnistyy monien mielestä tammikuussa, joulun ja uuden vuoden kiireiden kaikottua. Alkuvuosi on monien mielestä myös paras aika vierailla Levillä - pakkaset ja runsas lumi luovat erinomaiset edellytykset alueen kauniista luonnosta ja monipuolisista elämyksistä sekä palveluista nauttimiselle. Hohtavat hanget, kuvauksellinen tykkylumi ja puhdas ilma yksinkertaisesti koukuttavat. Sinisenä, vaaleanpunaisena ja violettina hehkuva taivas sekä vihreän eri sävyissä loimuavat revontulet luovat omaa ainutlaatuista taikaa.

LEVILLÄ ON LUNTA SEKÄ HUIPPUKUNTOISET RINTEET JA LADUT

Mielenkiintoista tekemistä tammikuussa tarjoaa esimerkiksi Suomen suosituimman hiihtokeskuksen erinomaiset rinteet. Esimerkiksi Koillisrinteiden vapaalaskualue, ratalaskijoiden tarpeisiin tehty Alpine Training Park Länsirinteillä, mittava South Park ja lasten suosikki Leevilandia Etelärinteillä palvelevat Levillä kaikenikäisiä laskettelijoita ja lumilautailijoita. Tammikuun 20. päivä World Snow Dayn kunniaksi Levin etelärinteillä on paljon kivaa tekemistä koko perheelle. 

Pinkki tammikuu laskettelu


Myös hiihtäjiä hellitään Levillä. Monipuoliset ja hyvin hoidetut Levin ladut soveltuvat sekä vähemmän hiihtäneille että todellisille himourheilijoille. Levin kattava latuverkosto tarjoaa vaihtoehtoja sekä perinteisen että vapaan tyylin harrastajille. Myöskään koiran kanssa hiihtäviä ei ole unohdettu, Leviltä löytyy myös laaja verkosto koiralatuja, jonne karvakaverin saa ottaa mukaan nauttimaan ulkoilun riemuista. 

Lisääntyvä valoisan aika rytmittää luontevasti päivää. Vietä esimerkiksi tehokas ja inspiroiva etätyöpäivä - hoida aamulla työasioita, suksi lounaalta mäkeen tai luistaville laduille. Iltapäivän hämärtyessä jatkat vielä hetken töiden parissa. Illalla ihastelet lumoavien revontulien loimua tai tähtitaivasta. 

Lumikenkäily, talvipyöräily ja monet muut talviset aktiviteetit, kuten husky- ja poroajelut, moottorikelkkailu ja lumilinnavierailut, kutsuvat ulos nauttimaan Lapin talvisesta lumosta. Helposti saavutettavat ja Suomen monipuolisimmat palvelut kruunaavat onnistuneen päivän ulkona.

pinkki tammikuu

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.1.2024 liikunnallista ja viihteellistä ohjelmaa tunturiin tuo jälleen Pond Hockey World Cup -tapahtuma. Kyseessä on hauska harrastajajoukkueille ja kaveriporukoille suunnattu matalankynnyksen jääkiekkotapahtuma pipolätkähengessä. Kokoa joukkue ja ilmoita itsesi mukaan tai tule muuten nauttimaan kisahuumasta ja oheisohjelmasta.

LEVIN ALKUVUODEN MAJOITUS  

Rentoudu perheen kesken tai kavereiden kanssa ja nauti runsaasta lumesta sekä aidosta talvesta Levillä. Tammi-helmikuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset monipuoliseen ja ruuhkattomaan talvilomailuun, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa. 

ESIMERKKIHINNAT MAJOITUKSESTA TAMMIKUUSSA 
  • Viikon majoitus perheelle (2 aikuista ja 2 lasta) tai kahdelle aikuiselle Levin keskustassaalkaen 420 euroa (sisältää majoituksen täysin varustellussa saunallisessa huoneistossa, pyyhkeet, liinavaatteet ja lähtösiivouksen)

  • Viikon majoitus 8 hengelle Levin keskustassa alkaen 990 euroa (sisältää lähtösiivouksen, pyyhkeet, liinavaatteet ja kaksi hissilippua)

  • Viikon mökkimajoitus suositulla Rakkavaaran alueella, hiihtoladun läheisyydestä alkaen 600 euroa (sisältää lähtösiivouksen)

  • 3 vrk majoitus neljälle hengelle alkaen 330 euroa (sisältää lähtösiivouksen)

HISSILIPUT SYDÄNTALVEN LUMISIIN LASKUIHIN -20%!

Osta hissiliput vaivattomasti verkkokaupastamme ja suuntaa suoraan rinteeseen! Verkkokaupasta ostettuna ajalle 8.1.-4.2.2024 -20% alennus 2-7 päivän lipuista.

Lisäksi kannattaa rekisteröityä Levi Blackin kanta-asiakkaaksi! Kerää pisteitä jokaisesta ostostasi ja nauti eksklusiivisista eduista.

Gondoli hissi pinkki tammikuu

Tiesithän, että alkuvuodesta Leville pääset näppärästi myös julkisilla? VR:n yöjunilla (Yöjunahytti kahdelle alkaen 49€) saavut hyvin levänneenä Lappiin. Halutessasi säästät aikaa ja energiaa ottamalla myös auton mukaan junaan (auto mukaan junaan alkaen 39€). Levi on helposti saavutettavissa alkuvuodesta myös Finnairin siivillä lentäen (Kittilä meno alkaen 73€). Suoria lentoja tehdään myös Euroopasta talvikauden aikana, lisätiedot lentoreiteistä löydät täältä. Tervetuloa nauttimaan Levin talvesta! 

Koe talven ihme Levillä

Levin lumoava talvi