Levitunturiin vihreä väri
lsr app kesä

Levitunturiin vihreä väri

Levi Resort -sovellus päivittyy automaattisesti talvikauden päätyttyä kesävieraiden iloksi vihreäksi tunturiksi kattaen kesän laajan aktiviteetti- ja palveluvalikoiman.

Levi Resort -sovellus tuo asiakkaiden selailtavaksi kattavan informaation tunturista ja sen palveluista onnistuneen tunturielämyksen varmistamiseksi. Informaatiokanavan lisäksi sovelluksessa on myös Levi Black kanta-asiakasohjelma, joka täydentää sovellusta uniikilla tavalla.

REAALIAIKAINEN INFO REITEISTÄ JA PALVELUISTA 3D-KARTALLA

Sovelluksen ainutlaatuinen 3D-kartta paikannuksineen kattaa koko Levitunturin sekä sen lähiympäristön. Sovelluksen käyttäjäkokemus tarjoaa reaaliaikaisen informaation mm. Bike Parkin reiteistä, kesähisseistä, pyörävuokraamoista, seikkailupuistosta, aktiviteeteista, kaupoista sekä ravintoloista. Sovelluksen avulla voit katsella myös livekameroiden kautta tunturin tilannetta sekä seurata tunturin sääilmoituksia.

Sovelluksella voi ostaa ennakkoon kesähissien, Bike Parkin, seikkailupuiston, kesäkelkkaradan sekä Gondolin matkaparkin liput sekä vuokrata pyörät. Talvella hankittuja Levin kanta-asiakaspisteitä voi halutessaan myös hyödyntää kesän palveluissa. Kanta-asiakkaille on myös tarjolla ajankohtaisia etukuponkeja kesän palveluihin.

Lisää artikkeleita