Suunnittele ja varaa etukäteen onnistunut hiihtoloma
Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Suunnittele ja varaa etukäteen onnistunut hiihtoloma

Hiihtoloma Levitunturissa tarjoaa pitkiä laskuja upeissa tunturimaisemissa, monipuolisen hiihtolatuverkoston, talvipyöräilypolkuja ja umpihankea seikkailijoille. Jotta saat kaiken haluamasi lomallasi, suunnittele etukäteen mitä haluat tehdä ja varaa palvelusi ennakkoon verkosta. Levin hiihtokeskus on todellinen talviparatiisi eri harrastusmahdollisuuksineen.

HALUTKO HIIHTOKOULUUN KEHITTÄMÄÄN TAITOJASI?

Hio osaamistasi laskettelu-, lumilautailu-, telemark- tai maastohiihtotaidoissa. Levin hiihtokoulusta löydät niin alkeistunnit kuin kokeneempienkin kurssit. Voit varata yksityisopetusta tai osallistuja ryhmäopetukseen.

Jotta voit varmistua haluamastasi kurssista ja päivästä, suosittelemme varaamaan kurssin verkkokaupassamme hyvissä ajoin etukäteen, kuitenkin vähintään 48 tuntia ennakkoon. Mikäli varauspyyntösi on samalle päivälle tai seuraavalle, suosittelemme tiedustelemaan vapaita paikkoja puhelimitse tai paikanpäältä.

Katso etukäteen missä lajissa ja minkä tasoista opetusta haluat: Varaa päivä, laji, kurssi tai tee kysely yksityistunnille heti kun tiedät, että lomasi suuntautuu Leville.

HUOLETTOMASTI VUOKRAAMALLA

Laskettelurinteet takaavat ihanan päivän mäessä kaiken ikäisille ja hiihtoladuilla pääsee nauttimaan talven ihmemaasta sivakoiden hiljaisuudessa. Lumikenkäillen pääset tutustumaan Lapin luontoon, vaikka umpihangessa tai ota vaihtoehtoisesti alle liukulumikengät. Talvipyöräilyreitit kuljettajat sinut tunturin ympäri fatbiken selässä sähköavusteisesti tai lihasvoimin.

Talviaktiviteettejä ja välineitä on siis joka lähtöön! Ja mikä parasta, voit vuokrata huippuluokan brändien laskettelu- ja hiihtovälineet ennakkoon verkosta ja noutaa ne Zero Pointin tai South Pointin vuokraamosta matkalla rinteeseen tai ladulle. Muiden välineiden osalta vuokraus tapahtuu paikan päällä.

LEVI RESORT APP - LEVIN VIERAILIJAN TÄRKEIN DIGITAALINEN APUVÄLINE PUHELIMEESI

Pysy ajantasalla tunturin tärkeimmistä tiedoista ja lataa puhelimeesi uusi Levi Resort App. Saat suoraan puhelimeesi esimerkiksi räätälöitävät hälytykset hissien ja rinteiden avautumiseen tai sulkeutumiseen liittyen. Katso rinnekameroiden kautta tunturin menoa ja tarkat, paikalliset säätiedot. Sovelluksesta löytyy myös kaikkien palveluidemme ajantasaiset tiedot ja aukioloajat, Levi Black -etukorttia unohtamatta!

MISSÄ SYÖDÄÄN, ENTÄ VAATTEET ULKOILUUN?

Seitsemän rinneravintolaamme palvelevat sinua tunturissa. Rinteessä jaksaa puuhata, kun välillä poikkeaa lämpimälle kaakaolle, pikkusuolaiselle tai paistattelemaan päivää aurinkoiselle terassille. Ravintolavalikoimastamme löytyy jokaiselle vatsalle sopiva vaihtoehto.

Talviurheiluun sopivat vaatteet ja asusteet löydät myös paikan päältä täyden palvelun myymälöistämme, Zero Pointin Brand Storesta ja South Pointin Levi Shopista, jotka tarjoavat laajan ja kansainvälisen valikoiman urheilullisia ja trendikkäitä kauden varusteita lasketteluun, lautailuun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. 

Lisää artikkeleita