6 syytä suunnata Levin keväthangille
lsr dji

6 syytä suunnata Levin keväthangille

Nauti lämpimistä keleistä ja parhaasta seurasta – astetta Levimmin. Levin rinteet tarjoavat puitteet laskettelulle koko kevään ajan, aina toukokuun alkuun 5.5.2024 saakka. Levitunturin keväthangilla nautitaan auringosta ja lempeistä keleistä. Lue tästä kaikki kuusi syytä nauttia keväisistä rinnepäivistä Levitunturissa!

1. PITKÄT JA AURINKOISET LASKUPÄIVÄT

Keväällä päivät pitenevät ja aurinko paistaa! Tämä tuo joustavuutta laskupäivien suunnitteluun, kun valoa ja virtaa riittää aamun lisäksi pitkälle iltapäivään. Kevätaurinko myös lämmittää mukavasti rinteessä, ja paksut topat voi vaihtaa hieman kevyempiin kuorivaatteisiin. Aurinkolasit tai laskulasit on myös syytä varata matkaan!

2. RUUHKATTOMAT RINTEET

Myös kevätkauteen mahtuu muutama sesonkiaika, kuten pääsiäinen ja vappu, joita vietetään Levitunturissa iloisissa meiningeissä! Keväthanget tarjoavat kuitenkin usein enemmän tilaa ja vähemmän jonoja – täydellinen tilaisuus istahtaa take away piknikille rinteen kupeeseen tai hioa omaa laskutekniikkaa hiihtokoulun opettajien johdolla.

3. PEHMEÄ KEVÄTHANKI

Pohjalta jämäkkä, päältä pehmeä. Kevätaurinko alkaa jo hieman lämmittämään ja pehmittää rinteet – parhaat kevätloskakelit ovatkin siis vielä edessäpäin! Kevään pehmeät hanget ovat mieluista aikaa lähteä opettelemaan myös uusia lajeja hiihtokoulun kanssa tai esimerkiksi rinnekikkailuja teematreenien merkeissä. Tutustu hiihtokoulun viikko-ohjelmaan sekä Zero Pointi vuokraamon kattavaan välinevalikoimaan etukäteen.

4. POLUT JA LADUT

Tunturin lisäksi lunta riittää maalis-huhtikuussa myös maan tasalla! Levin hiihtoladut ovat huippukunnossa pitkälle kevääseen, kun muualla Suomessa tarvotaan jo loskan keskellä. Hiihdon lisäksi Levillä on loistavat puitteet mm. talvipyöräilyyn ja lumikenkäilyyn koko kevään ajan. Välineitä ei tarvitse kuitenkaan löytyä omasta takaa – Zero Pointin vuokraamo palvelee teitä vuoden jokaisena päivänä!

5. UMPIHANKIA JA HAUSKANPITOA

kevät on parasta aikaa myös tapahtumien puolesta, Levin keväthangilla nautitaan pääsiäisestä, perinteiseksi muodostuneesta Levi MayDaysta, hauskoista rinnetapahtumista sekä monista eri kisoista, joissa kannustaa omaa suosikkiaan.

Alpen Rinnerieha - Hauskanpitoa Levin etelärinteillä
Alpen Rinnerieha on koko perheen ulkotapahtuma, jossa rennon tunnelman ja rinnekansan odottamien kilpailujen lisäksi viihdytään hyvän musiikin ja ohjelman parissa klo 11-14.
5.-6.3.
19.-20.4.
29.-30.4

6.4. Ylläs-Levi Hiihto - Koe ainutlaatuinen maastohiihtotapahtuma!
Kilpailu hiihdetään vuonna 2024 perinteisellä tyylillä ja reitti kulkee läpi kauniiden tunturimaisemien Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa johdattaen osallistujat Ylläsjärven, Äkäslompolon, Kukastunturin ja Pyhäjärven kautta Leville.

29.3.-12.4. Mandatum Cup viikkokisat
Leikkimieliset Mandatum Cup 2024 tarkkuuslaskukisat kisataan eturinteillä joka toinen perjantai.

7.-9.4. FIS & SM

12.-14.4. U14-16 SM, tekniikkalajit

26.4.-28.4. PS Cup Finaali

26.–28.4. Fearless Freeski Tour Finals

26.4.–1.5.    Levi Mayday – kevät tulee!
Vappuna nautitaan kauden aurinkoisimmista laskuista ja juhlistetaan kevättä ympäri tunturia. Luvassa on mm. livemusiikkia, vesihiihtoa ja legendaarinen vappukulkue!

4.5. Lappi Cup

6. LOPPUKAUSI HIIHDETÄÄN HALVALLA

Toukokuussa Levillä hiihdetään halvalla! Laskukauden lähentyessä loppuaan, hissilippujen hinnatkin laskevat! Osta liput valmiiksi verkkokaupasta, yli kahden päivän lipusta saat -30 % ajalle 2.5.–5.5.2024.

Joten pakkaa termospullosi, aurinkolasit ja nauti Lapin keväästä!

lsr spring

Lisää artikkeleita