Levi Suomi – tervetuloa Lappiin
vain yksi on levi

Vain yksi on Levi

Vain yksi on Levi

Vain yksi on Levi – ja  meillä nautit talvesta täysillä

Moottorikelkkailu puuterilumessa vauhdin hurmasta adrenaliinia hakien, rentoutuminen kylpylässä saunoista ja altaista nauttien, viihdetarjontaan tutustuminen ja huipputasoisten ravintoloiden herkulliset ruoka-annokset ovat vain esimerkkejä Levin sinulle tarjoamista elämyksistä.

levi november 1500x1000 16

Levin lomalla voit nauttia Lapin eksotiikasta turvallisesti opastetuilla retkillä, ainut mistä sinun tarvitsee huolehtia, on paikalle saapuminen. Miltä kuulostaisi vaikka arktinen jääkellunta, oman lumi-iglun rakentaminen, riippumattorentoutus talvimetsässä vai kenties vauhdin hurma koiravaljakon kyydissä?

Kokeile jääkartinkia ja selvitä kuka on ryhmänne nopein, kiidä erämaahan moottorikelkalla tai nauti ulkoilusta lumikenkäillen tunturissa. Levin talvi tarjoaa taatusti unohtumattomia elämyksiä niin luonnon helmassa kuin palveluiden keskelläkin.

rinteessä halo

TAPAHTUMIA LÄPI TALVEN

Levillä järjestetään erilaisia tapahtumia läpi talven. Talvi startataan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Levin talvistartilla, joulun aikaan julistetaan joulurauhaa. Tammikuussa vietetään World Snow Day, ja nautitaan erilaisista lumiaktiviteeteista. Hiihtolomien aikaan tarjolla rinneaktiviteetteja koko perheelle, ja huhtikuussa kovimmat hiihtävät Ylläkseltä Leville!

RENTOA MENOA JA AIKAA YHDESSÄ

Levillä ulkoilu ja luontokokemukset ovat usein ykkösjuttu, mutta aikaa voi viettää myös sisätiloissa, esimerkiksi kulttuuriin ja taiteeseen tutustuen, ryhmäliikuntatunnilla hikoillen, joogassa rentoutuen tai kylpylässä elämästään nauttien. Hieronta ja vaikka kasvohoito kruunaavat loman ja hoitavat ulkoillessa rasittunutta kehoa. 

Katso palveluiden aukioloajat


AINA NÄLKÄ?

Kokkauksenkin voit Levillä ulkoistaa – alueen ravintoloissa nautit herkulliset lounaat ja päivälliset ilman stressiä kaupassa käynnistä tai tiskaamisesta. Alueen ravintoloista löydät perinteiset lappilaiset annokset poronkäristyksestä lähtien, ja uusia tulokkaitakin Levin ravintolatarjonnasta löytyy. Maistuisiko ulkoilupäivän päätteeksi lämmitteletkö mausteisten siipien tai ribsien äärellä laskettelupäivän jälkeen?

Tutustu ravintoloihin

Voit myös tilata ruoat mökillesi, pitopalvelut toimittavat kaikkea aamupuurosta syntymäpäiväkakkuihin, ja lähes kaikkea siltä väliltä.

Oman autonkin voit loman ajaksi jättää parkkiin, ja tilata ryhmällesi bussikuljetuksen aktiviteetteihin – etkä joudu huolehtimaan edes navigoinnista.

Olipa kyseessä sitten kaveriporukan tai yrityksen pikkujoulujen vietto, voit sen aloittaa Levillä jo lokakuussa. Pihaolympialaiset, sauna ja avanto, illallinen, tai luontoretki ja nokipannukahvit hiljaisuudessa – tehdään juuri teidän porukallenne sopiva ohjelma!

ruoka-annos

PITOPALVELUT, KULJETUKSET  JA KAIKKI AKTIVITEETIT VOIT TILATA NÄPPÄRÄSTI
SÄHKÖPOSTITSE 
SALES@VISITLEVI.FI TAI  PUHELIMITSE 016 639 3370

Hiihdä ja laske Suomen parhaassa hiihtokeskuksessa!

Inspiraatiota Leviltä