Levi | Tiimiläinen Tanja Poutiainen-Rinne
levi ski resort tanja

Tanja Poutiainen-Rinne

Tanja Poutiainen-Rinne - Maailmancupin voittaja, yrittäjä, perheenäiti

Tanja Poutiainen-Rinne on Suomen menestynein alppihiihtäjä. Tanjan ura oli pitkä ja täynnä upeita ja ikimuistoisia hetkiä. Hetki, kun Tanja Poutiainen juhli 2004 Levillä ensimmäistä maailmancupin voittoaan, koko Suomi eli juhlissa mukana. Uransa aikana hän sai MM-mitalien lisäksi kaulaansa myös hopeisen olympiamitalin.

Tanja laittoi sukset naulaan kilpailujen osalta vuonna 2014. Tämän jälkeen Tanjalla alkoi uusi ja erilainen elämä: asettuminen kotimaisemiin Rovaniemelle ja uusi rooli äitinä ihanille kaksosille miehensä kanssa.

Tanja ei kuitenkaan ole jäänyt urheilusta kokonaan pois, vaan hänen tämän hetken päätyönsä löytyy Rovaniemeltä ja intensiivikuntoutusklinikalta Comeback Centeriltä. Poutiainen-Rinne on myös nimetty Kansainvälisen hiihtoliiton alppihiihdon johtoryhmään.

Levi on Tanjalle rakas paikka. Poutiainen-Rinteen perheellä on Levillä oma mökki, jonne he tulevat ympäri vuoden viettämään yhteistä laatuaikaa.

levi ski resort tanja

SYNTYNYT 1980, Rovaniemi.

ASUU Rovaniemellä.

PARHAIMMAT SAAVUTUKSET 3 maailmancupin kristallipalloa (=lajicupin kokonaisvoittoa), olympiahopea ja 4 MM-mitalia.

LEMPIPAIKKA LEVILLÄ Oma mökki ja sen ympäristö: metsä ja touhuilu siellä lasten kanssa. Laskettelurinteet sekä gondolialueen Activity Park - puuhaa koko perheelle kävelyetäisyydellä.

HARRASTUKSET Perheen kanssa ulkoilu ja laskettelu.

Tutustu muihin lähettiläisiimme