Levi | Tiimiläinen Maiju Laurila
levi ski resort maiju

Maiju Laurila - Paralaskija

Maiju Laurila - Paralaskija

Maiju Laurilan laji on soveltava alppihiihto Lw-12 kelkkaluokassa. Hän on laskenut kelkalla vuodesta 2009 lähtien, kun hän hurahti soveltavaan alppihiihtoon ensimmäisellä leirillään Himoksen hiihtokeskuksessa.

Maiju on kiertänyt World Para Alpine Skiing -kilpailuissa napaten niistä mitalisijoja. Hänen tavoitteenaan on kehittyä laskijana ja nauttia lajista, mutta myös kisatavoitteita on asetettu. Tähtäimessä siintää Pekingin vuoden 2022 paraolympialaiset.

Maiju muutti Lappeenrannasta Lappiin parempien suorituspaikkojen sekä pidemmän treenikauden perässä. Maiju on tuttu näky Levin rinteillä harjoittelemassa ratalaskua. Leville on tehty ratalaskijoille omat suorituspaikat sekä tietenkin Levin kuuluisin rinne eli Levi World Cup.

Levillä asuvan Maijun, sekä hänen aviomiehensä Teemun, pitää kiireisenä perheen tytär Lumi.

levi ski resort maiju

SYNTYNYT 1980, Lappeenranta

ASUU Kittilässä.

PARHAIMMAT SAAVUTUKSET Alppihiihdossa kaksi WPAS hopeaa ja yksi pronssi (2017 ja 2019) sekä 4. sija World Cupissa 2020. Lisäksi SM-kultaa parajousiammunnassa.

LEMPIPAIKKA LEVILLÄ Tunturin huippu, kesällä etenkin esteetön maisemareitti, talven kaamoksen pakkaspäivän vaaleanpunainen taivas ja koti.

HARRASTUKSET Pyöräily, melonta, kirjojen kuuntelu ja koiran kanssa ulkoilu.

Tutustu muihin lähettiläisiimme