Levi | Tiimiläinen Arto Majava
Arto Majava

Arto Majava - Vapaalaskija

Arto Majava - Vapaalaskija

Vapaalaskupiireissä ja sen ulkopuolellakin Arto ”Ape” Majavan nimi on tunnettu - hän on vapaalaskulegenda. Ape on rakentanut pitkän uran ja laskukokemusta löytyy vuosikymmenien ajalta. Ape on liikkunut vuorilla ja tuntureilla jo 90-luvulta lähtien. Hän on ehtinyt kokemaa rakkaan lajinsa myötä enemmän, mitä moni ehtii elämänsä aikana edes haaveilla. Vapaalaskureissut ovat vieneet miestä lähes kaikille maailman mantereille. Ape on tehnyt vapaalaskuretkiä mm. jääkarhujen maassa Huippuvuorilla, Patagonian tuntemattomissa ja kartoittamattomissa vuoristomaastoissa, vienyt asiakkaita Japanin pehmeääkin pehmeämmille ja syville lumille sekä kiertänyt kotimaassa Lapin tuntureita ja vaaroja.

Ape vetää lumiturvallisuuskoulutuksia, pitää luentoja vapaalaskusta sekä esiintyy tapahtumissa. Tänä talvena on luvassa myös Vapaalaskun ABC -klinikoita / kursseja aloittelijoille sekä kokeneemmille laskijoille. Hän on Protect Our Winters -lähettiläs ja pyrkii antamaan hyvää esimerkkiä sekä rohkaisemaan tekemään hyviä asioita.

Vapaalaskukonkari Apessa yhdistyy sielukkaasti vapaalaskun ydin ja kauneus: rinteet tullaan alas pilke silmäkulmassa, vapaudesta ja vauhdista nauttien. Turvallisuudesta ei kuitenkaan tingitä eikä lajia uhkaavaa ilmastonmuutosta vähätellä.

Tulevana talvena tapaat Apen Levillä vetämässä mm. vapaalaskukursseja, joista ensimmäinen on suunnattu ensikertalaisille ja kaksi seuraavaa jo hieman vapaalaskua kokeilleille.

Arto "Ape" Majava hiihtokoulu

SYNTYNYT 1974, Kemijärvi

ASUU Oulussa.

PARHAIMMAT SAAVUTUKSET Vuorten ensi nousut ja laskut ympäri maailmaa vuodesta 1997 lähtien.

LEMPIPAIKKA LEVILLÄ Levin huippu ja keskiyön aurinko.

HARRASTUKSET Kiipeily, kalastus, Mtb, polkujuoksu ja kuntosali.

Tutustu muihin lähettiläisiimme