Hiihtoloma-vinkit perheille
hiihtokoulu

Hiihtoloma-vinkit perheille

Hiihtoloma Levillä tarjoaa huisin hauskaa tekemistä koko perheelle. Laskettelun ja hiihdon ohella Levillä pääset näkemään ja kokemaan monia ikimuistoisia elämyksiä.

ARCANDIA
Arktinen Elämyspuisto Levillä, joka tarjoaa fantasia- ja toimintaelämyksiä ensisijaisesti aikuisille, mutta myös perheen pienimmät ovat tervetulleita aikuisten seurassa.

Arcandia palvelee etenkin fantasiaa ja toimintaa kaipaavia mutta myös niitä, jotka tahtovat vain ihastella aluetta näkö- ja makuaistein. Puiston valo- ja savuefektit sekä musiikkimaailma saavat kävijänsä tuntemaan, kuin olisivat juuri kävelleet sisään eeppiseen fantasia-/seikkailu-/toimintaelokuvaan.

AVANTOUINTI
Avantouintimahdollisuus löytyy Sammuntuvalta, Immelkartanolta, Tonttulan rantasaunalta, Saunabaarilta sekä Arctic Sauna Worldistä. Osa on avoimia vuoroja, osa puolestaan vaatii ennakkovarauksen. Varaa tästä mieluinen vaihtoehto juuri teille.

KYLPYLÄ SPA
Mahtava Lappilainen huvikylpylä ja Levin paras vesielämys! 17 isompaa ja pienempää sisä- ja ulkoallasta, vesiliukumäki, vesijuoksuallas, saunoja ja hauskoja efektejä. Kylpylästä löytyy jokaiselle jotakin! Vauhtihirmuille vesiliukumäkeä, kuntoilijoille altaita, lapsille vesiotuksia hurjiin vesiseikkailuihin, sekä rentoutujille poreammeita. Näissä maisemissa kelpaa todellakin rentoutua, voit istua ulkona porealtaissa rankassa lumisateessa tai auringonpaisteessa lintujen iloista viserrystä kuunnellen.

LASTEN LASKEMINEN JA AIKUISTEN OMA AIKA
Perheen pienimmille on tarjolla kokonaiset 10 lasten rinnettä, oma Junior-pikkuparkki, puuhapaikat Leevilandia ja Lastenmaa sekä paljon ohjattua tekemistä. Levin hiihtokoulu tarjoaa lapsellesi sujuvan aloituksen eri rinnelajien parissa. Levi on lasten turvallinen elämyspuisto keskellä upeinta Lappia – vanhempien lomailua unohtamatta. Tutustu Levin lastenhoitopalveluihin, kun haluat viettää lomalla hetken aikuisten laatuaikaa. Muksutupa on perheen pienimpien lastenhoitopaikka Etelärinteiden South Pointilla, jossa lapset voivat viettää aikaa turvallisesti "päivähoidossa" aikuisten ulkoillessa tai shoppaillessa. Voit tuoda lapsesi peuhaamaan ja askartelemaan silloin kuin perheenne tarvitsee palveluitamme. Ulkoleikit peuhataan viereisessä Leevilandiassa.

LATUKAHVILAT
Levin latuverkostosta löytyy sympaattisia latukahviloita. Pysähdy ihanalle ja ansaitulle tauolle, osta pikkupurtavaa ja nauti kuppi kuumaa. Pidä mukanasi käteistä rahaa, koska kaikissa latukahviloissa ei ole mahdollista maksaa korttimaksuilla. Katso kahviloiden sijainti ja etäisyydet Levin latukartasta ja tarkista latukahviloiden aukioloajat ennen hiihtämään lähtemistä.

KEILAHALLI
Levin eturinteen juurella sijaitseva -keilaviihdekeskus käsittää 8-rataisen hohtokeilahallin sekä Kaatobaarin. Keilaradat ovat kisakäyttöön hyväksyttyjä ja sopivat kaikille aina aloittelijasta ammattilaiseen. Kaatobaari tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia tuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Kaatobaarista löytyy myös kilpatason biljardipöytä! Tervetuloa viihtymään keilauksen parissa!

LUISTELU
Leviltä löytyy kaksi luistelukenttää, joissa voit luistella omilla luistimilla tai vuokrata ne paikan päältä. Levin Eturinteen luistelukenttä on rinteen alaosassa tunturilammella. Kenttä on auki ympäri vuorokauden ja voit vuokrata luistimet ja kypärän Zero Pointin vuokraamosta. Immeljärven rannalla (Immeltie 1, 99130 Sirkka)sijaitsevan Sauna Baarin luistelu-areena on avoinna perjantaisin klo 18-21. Saat tarvittaessa myös täältä luistimet vuokralle.

MANDATUM CUP
Leikkimieliset Mandatum Cup 2023-2024 pujottelukilpailut kisataan Eturinteillä. Viikkokisat järjestetään perjantaisin 9.2., 23.2., 1.3., 8.3., 22.3., 29.3., 5.4. ja 12.4. Kisat alkavat klo 17:30 tulethan paikalle 15min ennen kisan alkua. Ilmoittautuminen jokaiseen kisaan erikseen oheisesta linkistä.

MANDATUMIN LETTUTELTTA
Laita suut makeaksi päivän aikana Zero Pointin edessä Mandatumin lettuteltassa. Lettupannu on kuumana 20.-28.2.2024 klo 12-16 välisenä aikana.

MOOTTORIKELKKAILU JA JÄÄKARTING
Jos vauhti on veressä ja olo kuin Mika Häkkisellä, lasten kanssa kannattaa suunnata ajamaan koko perheenä jääkartingia. Luvassa vauhdikkaita ja hauskoja kokemuksia. Lapset pääsevät ajamaan myös turvallisesti omaa moottorikelkkaa tai voitte osallistua koko perheenä opastetulle kelkkasafarille.

RUOKAILUSTA HELPPOA
Lomalla on ihanaa vian keskittyä rentoon lomailuun. Ruokailusta ei tarvitse tehdä vaikeaa, sillä Leviltä löytyy erilaisia ravintoloita ja rinneravintoloita, kahviloita ja sekä take away-mahdollisuus monesta eri paikkaa sekä jokaiseen makuun.

SNOW VILLAGE
Snow Village on yhdistelmä jäätä ja lunta, joka muuttaa vuosittain muotoaan ja kokoaan säilyttäen kuitenkin yksilöllisen ja taianomaisen olemuksensa. Lumirakennelmasta löytyy hotellihuoneita, sviittejä, kappeli, jääbaari ja -ravintola sekä lumi- ja jääveistoksia – kaikki valmistettu puhtaasti vedestä. Talvikauden 2022–2023 teema kuljettaa kävijöitä kirjaimellisesti maailman ympäri. Lapland Hotels SnowVillage pitää sisällään lumesta ja jäästä rakennettuja kuuluisia ja tuttuja kohteita sekä nähtävyyksiä eri maista.

TONTTULAN ELÄMYSKYLÄ
Lähtekää viettämään mukavaa päivää Tonttulan Elämyskylään. Tonttulan kahvilasta saatte salaisen kartan, jonka opastuksella kuljette läpi maagisen elämysmetsän. Seuratkaa kartasta Tonttujen Polkua, joka johtaa teidät Tonttulan Piiloon – tonttujen omaan piilopaikkaan, joka pidettiin pitkään salassa ihmiskunnalta. Tonttulan pihapiiristä löytyvät kotiporot ja pehmoiset lampaat. Tutustukaa myös Tonttujen aittoihin, Tonttumuseoon, Tonttulan temppeliin, Seimiin, Rantasaunaan ja Wanhan ajan Sepän pajaan.

Lisää artikkeleita