Perheet rinteillä | Levi
Levi bikepark juhannus-2022 2504
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Perheet Rinteillä

Levi Leevilandia snowtubing World snowday 2024-7612

Leevilandia

Levi bikepark juhannus-2022 2504
Osta lahjakortti verkkokaupan palveluihin

Elämyksiä lahjakorteilla

Kuva: SHKY / Harri Lindfors

Perheet Rinteillä

Levi – täydellinen perhekeskus

Suomen johtava hiihtokeskus Levi tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet perhelomalle.

Perheen pienimmille on tarjolla kokonaiset 10 lasten rinnettä, oma Mini Park -pikkuparkki, puuhapaikat Leevilandia ja Lastenmaa sekä paljon ohjattua tekemistä. Levin hiihtokoulu tarjoaa lapsellesi sujuvan aloituksen eri rinnelajien parissa. Levi on lasten turvallinen elämyspuisto keskellä upeinta Lappia – vanhempien lomailua unohtamatta.

Turvallisia rinteitä, hyvää ruokaa ja kivoja kavereita. Täältä kaikki alkaa!

Levi Lapland skischool 4708 ope ja kolme tyttöä

Lasten hissit

Lapset ovat Levin tärkein asiakasryhmä! Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät hissejä ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Helpot rinteet Utsuvaaran, Sammun ja Etelärinteiden alueella ovat monen perheellisen suosikkirinteet. Aloittelijoiden omat hissit:

ETURINTEILLÄ:

  • katettu mattohissi Levi Glacierien vieressä
  • sompahissi Lastenmaassa
  • sompahissi Express-gondolihissin yläasemalla

ETELÄRINTEILLÄ:

  • kaksi katettua mattohissiä
  • kaksi sompahissiä

KOILLISRINTEILLÄ:

  • Taalon sompahissi 6-hissin ala-asemalla

KAAKKOISRINTEILLÄ:

  • Utsun sompahissi 7B- ja 7-hissin välissä

Suosittelemme aina kypärän käyttöä! Levin kaikkiin hisseihin vaaditaan voimassa oleva hissilippu tai aluelippu (Leevilandian alue). Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät hissejä ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa.

Levi Leevilandia snowtubing World snowday 2024-7612

Leevilandia

Luminen leikkipaikka perheille ja lajia aloitteleville on Leevilandia Etelärinteillä, South Pointin vieressä. Leevilandian alueella saa helpoiten lumituntumaa katettujen mattohissien ja perinteisen sompahissin kyydissä. Alueella voit pulkkailla ja laskea tuubimäkeä. Ohjatuissa viikko-ohjelmissa pelataan ja kisataan joka päivä. Omia eväitä voi syödä laavulla ja paistaa paljon makkaraa! Leevilandian uutuus, Leevinkotipesä, kutsuu isot ja pienet sisäleikkeihin tasapainoilemaan, pelaamaan ja syömään omia eväitä.

Pienin väki viihtyy hoitajiemme kanssa South Pointin Muksutuvassa, jossa onnistuvat myös päiväunet sisällä tai ulkona rattaissa. Varaa omat eväät mukaan mikäli haluat lapsen myös ruokailevan hoitoaikana.

levi ski resort lastenmaa

Lastenmaa

Mitä olisikaan loma ilman Lastenmaata? Lastenmaassa on lasten laskettelua varten sompahissi sekä helppoja rinteitä, joiden avulla lasten on helppo päästä lasketteluharrastuksen alkuun. Lisäksi Lastenmaan alueelta löytyy pulkkamäki, johon henkilökunta lainaa liukureita ja pulkkia lasten käyttöön. Lastenmaasta löytyy myös tunnelmallinen kota omien eväiden syöntiin.

LSR Levi Lapland February-2023 5318

Hiihtokoulussa on hauskaa

Kokeneet hiihdonopettajamme vetävät mukavia yksityis- ja ryhmätunteja (1,5 h tai 3 h) kauden alusta alkaen. Hiihtokoulun viikko-ohjelmassa on paljon tarjontaa niin pikkuväelle kuin isommillekin laskijoille. Varaa paikka ajoissa etenkin lomaviikoilla!

perheet ski resort

Hissilippuja erilaisiin tarpeisiin

Varustaudu rinnepäivään hankkimalla hissiliput tai Leevilandia alueliput etukäteen Levin verkkokaupasta. 6-11-vuotiaiden lasten hissiliput ovat selkeästi edullisempia kuin aikuisten liput. Alle 6-vuotias kypäräpäinen lapsi laskee veloituksetta aikuisen kanssa.

Jos sinulla on jo KeyCard, voit ladata hissiliput suoraan kortille verkkokaupasta. Voit myös ostaa liput etukäteen verkosta ja noutaa ne hissilipputoimistosta tai lippuautomaateista. Voit ostaa verkkokaupasta hissilipun valmiiksi myös lapselle, joka tulee Levin lomalle vaikka isovanhempien tai kaveriperheen kanssa. Perheille meillä on lisäksi tarjolla myös perhealennuksia sekä vanhempien päivälippuja, Vanhempien päivälippua voivat käyttää perheen molemmat vanhemmat vuorotellen yhden päivän aikana. Lue lisää hissilipuistamme ja löydä sinulle sopivin.

lsr resta horizont

Syömään!

Ulkona tulee aina nälkä ja rinneravintola on helpoin keino pitää perhe tyytyväisenä.

Etelärinteiden juurella sijaitsee Ravintola Sivakka, joka tarjoaa herkullisia burgereita ja päivän keittoa.

Eturinteiden päällä on ihana ja tunnelmallinen Ravintola Horizont, jossa koko perhe voi nauttia mm. pizzoista, pihveistä ja salaatista. Eturinteiden ala-osassa Cafe Zerossa voi nauttia kulhoruokia ja virvokkeita.

Koillisrinteiden 6-rinnealueen ala-aseman vieressä on Ravintola Draivi, jossa voit nauttia maistuvista pizzoista ja päivän keitoista.

Länsirinteillä, Gondoli2000-hissin ala-aseman läheisyydessä sijaitsee Gondoliravintola, joka tarjoaa upeiden rinnemaisemien lisäksi herkullisen buffet-pöydän, vitriiniherkkuja ja laajan juomavalikoiman. Levitunturin huipulla voit piipahtaa Ravintola Palovartijassa nauttimassa virvokkeita, kahvia ja herkullisia munkkeja.

ski bussi

Liikkuminen

Tulettepa Leville omalla autolla, bussilla, lentäen tai junalla, kätevin tapa liikkua alueella on Ski Bussi. Sen pääpysäkit sijaitsevat keskellä kylää Eturinteillä, aivan Zero Point -rakennuksen edustalla (Hissitie). Marraskuusta toukokuun alkuun ski bussit liikennöivät kuljettaen väkeä rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä. Kaupassa käyntikin on helppo järjestää Ski Bussin kyydillä.

Jos kuitenkin haluatte liikkua omalla autolla, suurimmat pysäköintipaikat löytyvät Activity Parkin alueelta (Gondoli2000-hissin ala-asema), South Pointilta (Etelärinteet), West Pointilta (West-tuolihissin ala-asema) sekä Kaakkoisrinteiltä (7B-hissin ala-asema). Niiltä on helppo lähteä mäkeen, sillä lähtöpisteistä löytyy hissilippuautomaatteja ja ravintolapalveluita.

Parhaat vinkit perheille