Talviseikkailut Levillä odottavat
talviseikkailu

Talviseikkailut Levillä odottavat

Upeat tunturit. Viihtyisät majoitukset. Maagiset revontulet… ja paljon talvista tekemistä. Tule kokemaan Levi ja Lappi!

Lapin taikaa pääset aistimaan korkealla tunturissa. Levitunturin maisemista pääseet nauttimaan gondolihissin viedessä sinut huipulle. Voit myös ajaa omalla autolla ylös tunturiin, ihailla maisemia ja kuunnella hiljaisuutta.

Revontulet Levillä - Koe taikaa!

Levi on tunnettu revontulistaan. Monen lomailijan bucket-listalla on nähdä revontulien uskomattomat värit, jotka vilkkuvat arktisella taivaalla. Harvat paikat maan päällä tarjoavat enemmän tapoja todistaa tätä upeaa luonnonilmiötä kuin Levi.

Levillä voit nähdä revontulet keskimäärin 111 kertaa vuodessa, ja sesonki niiden näkemiseen kestää elokuulta aina huhtikuun lopulle saakka. Levillä järjestetään paljon opastettuja revontuliretkiä, joita tehdään lumikengillä, hevosen selässä tai reessä, koira- tai pororeellä, lumikissalla, autolla ja moottorikelkalla.

Aurora Pyramids 2

Hyvää yötä ja huomenta

Nuku designhotellissa, vietä viikonloppu kylpylähotellissa tai majoitu lomahuoneistoon aivan Levin kylän ytimessä. Vai oletko unelmoinut yöpyväsi lasikattoisessa majoituksessa ja katselevasi iltaisin omasta sängystä revontulien tanssia taivaalla? Levin mökit taas vaihtelevat erittäin ylellisistä huviloista perinteisiin mökkeihin. Minkälaisessa huoneistossa haluat viihtyä ja levätä loma-aktiviteettiesi välissä?

Majoitus Levillä helposti verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme puhelimitse 016 639 3370 tai sähköpostitse sales@visitlevi.fi. 

Kun suksi luistaa

Levi on tunnettu sen upeasta tunturista ja monipuolisista rinteistään. Koko päivä voi hurahtaa helposti lasketellessa ja maisemista nauttiessa. Voit myös vuokrata oman ”rinteiden personal trainerin” muutamaksi tunniksi hiomaan tekniikkaasi. Tai oletko ehkä miettinyt, että hiihtotekniikkasi kaipaisi hienosäätöä? Sekin nimittäin onnistuu! Levillä sekä lähellä olevilla tuntureilla pääset myös vapaalaskemaan. Levin hiihtokeskus sekä alueen ohjelmapalveluyrittäjät järjestävät erilaisia vapaalaskuun liittyviä kursseja sekä retkiä koskemattomilla rinteillä.

Lisää artikkeleita