Levin hiihtokeskuksen kesäkausi on alkanut!
lsr kesäkelkka

Levin hiihtokeskuksen kesäkausi on alkanut!

Levin hiihtokeskuksen kesäkausi starttaa käyntiin 14.6.! Kesäkaudella 2024 Levitunturi on jälleen täynnä hauskanpitoa ja jokaiseen makuun sopivaa ulkoilma-aktiviteettia. Tervetuloa Leville astetta huikeammalle kesälomalle!

Kesän 2024 palvelumme avautuvat porrastetusti.

Zero Point palvelee päivittäin klo 10-18:

  • Zero Pointin vuokraamosta löydät maastopyörät, fatbiket, sähköpyörät, gravel-pyörät, citypyörät, kävelysauvat, lastenrattaat ja kevyet lastenkantorinkat.

  • Café Zerossa on tarjolla herkullisia erikoiskahveja, laadukasta suodatinkahvia ja kahville kaveriksi tarjolla laaja valikoima suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Herkullinen keittolounas on tarjolla päivittäin klo 10.30 - 15.00.

  • Zero Point Brand Storesta löydät laajan valikoiman varusteita pyöräilyyn, retkeilyyn ja vapaa-aikaan.

Activity Parkin aktiviteetit aukeavat 14.6.2024:

Skeittipuisto ja pumptrack ovat jo auki ja vapaasti käytettävissä kesäaikaan.

Levi Bike Park ja Bike Parkin vuokraamo sekä Gondoli2000-hissi aukeavat 21.6.2024.

Tutustu Levin kesäkauden aktiviteetteihin tästä!

LEVIN KESÄKORTILLA SAAT 4 SEIKKAILUA YHTEISHINTAAN!

Kesäkortilla lomailu ja seikkailu Levillä on entistäkin hauskempaa, sillä kesäkortilla voit nyt huristella kesäkelkalla, seikkailla seikkailupuiston radoilla, pelata kierroksen minigolfia ja nauttia tunturimaisemista näköalahissin kyydissä yhteen suuntaan yhteishintaan 39€ / 49€!

Varaa kesäkorttisi verkkokaupasta nyt ja tee kesästäsi entistäkin hauskempaa! Kesäkortti on henkilökohtainen ja voimassa 21.6.-29.9.2024 asti. Kesäkortti on ostettavissa vain verkkokaupastamme. Tulossa myyntiin!

Kesakortti 2024

Lisää artikkeleita