Kesäloma Levillä
keskusta drone kesä

Kesäloma Levillä

Onko suunnitelmissa unohtumaton kesäloma perheen kanssa? Loma Levillä voi tarjota kaiken mitä olet halunnut kokeilla; maastopyöräilyä, melontaa, koskenlaskua ja tunturissa patikointia ja vaikkapa tunturijuoksua. Mutta se voi myös olla makaamista hiekkarannalla, kuunnellen veden liikkeitä ja katsellen pilvien lipuvan ohi. Ja kaikkea siltä väliltä. Tässä muutama vinkki siitä, miten saat eniten irti kesälomastasi Levillä.

Levi kesällä

Talvi Levillä on keskittymistä lasketteluun, hiihtoon ja lumesta nauttimiseen. Mutta mitä tiedät kesäajasta Levillä? Tunturien, metsien, järvien ja jokien sulamisen myötä alueella kukoistaa monenlaisia aktiviteetteja, joihin voit osallistua. Pitkinä aurinkoisina kesäpäivinä kylässä vilisee vaeltajia, pyöräilijöitä, juoksijoita ja matkailijoita. Tunturi odottaa sinua nauttimaan näkymistä, kasvistosta ja eläimistöstä sekä silloin tällöin uimaan tunturijärvessä tai joessa. Ja kylässä voit herkutella herkullisella ruoalla ja juomilla sekä jäätelöllä ja muilla makeisilla.

lsr zero point

Lomaa koko perheelle

Levi on kesällä paikka, jossa koko perhe voi kukoistaa ja voida hyvin. Kaikki aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa myös perheen pienemmille lapsille. Levin kesä tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja: frisbeegolfia yöttömässä yössä, maastopyöräilyä, hissipyöräilyä, kesäkelkkailua, paljon lasten aktiviteetteja sekä hauskaa yhdessäoloa koko perheelle vaikkapa grillaillen.

lsr seikkailupuisto

Levillä on monipuolinen valikoima patikointipolkuja, jotka tarjoavat upeita näkymiä ja mielenkiintoisia kohteita. Esimerkiksi Huippupolku on alle kilometrin mittainen ja soveltuu hyvin kaikenlaisille retkeilijöille, myös rattaiden ja pyörätuolien kanssa. Se kiertää Levitunturin huipun ja tarjoaa upeat tunturimaisemat aina Ruotsiin asti!

Levin lähialueelta löytyy kolme ihanaa ja erilaista uimarantaa, jotka kutsuvat viettämään aurinkoisia kesäpäiviä vedessä ja auringonpaisteessa. Kittilän virallinen uimaranta sijaitsee Kittilän kirkonkylällä Ounasjoen rannalla, uimaranta Immeljärven rannalla tarjoaa rentouttavan ympäristön ja lisäksi Levijärven ranta tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden viettää aurinkoisia hetkiä järviveden äärellä.

Uimaranta

Paljon aktiviteetteja tai vain rentoutumista

Kesälomapäivän Levillä voit täyttää juuri niin paljon tai niin vähän kuin haluat. Ja mukavaa on, että on yhtä hyvä suunnitella kaikki etukäteen kuin olla täysin spontaani. Kuten sanottu, aktiviteetteja on paljon. On hyvä lukea vinkkilistojamme hieman etukäteen, jotta tiedät, mitä haluat eniten kokeilla.

3 x vinkit kesälomaasi Levillä

Matkustatko Leville? Lue lisää täältä >>

Löydä majoituksesi täältä >>
Lue lisää kaikista mahdollisuuksista Levillä täältä >>
Hissipyöräily Levillä >> Lue lisää
Lapin kesäinen luonto >> Lue lisää

Lisää artikkeleita