Aurora Babysitters
Aurora Babysitters

Aurora Babysitters

Olen Lotta Sipilä ja tarjoan live in -lastenhoitopalvelua Levillä kaudella 2023-2024. Olen rauhallinen ja lämminsydäminen hoitaja ja minulla on työkokemusta vastasyntyneistä teini-ikäisiin melkein seitsemältä vuodelta.

Olen Lotta Sipilä, Aurora Babysittersin lastenhoitaja ja yrittäjä. Hoitajana olen läsnäoleva, rauhallinen ja lempeä. Tarjoan turvallista ja rakastavaa hoivaa lapsille ja minun syliini pääsee aina.

Olen tehnyt alan töitä melkein seitsemän vuotta, myös baletin- ja tanssinopettajana ja minulla on kaksi lastenhoitajia välittävää yritystä. Keskityn pääasiassa alle vuoden ikäisten vauvojen hoitoon, mutta toki kokemusta on paljon vauvoista teini-ikäisiin asti. Olen hoitanut myös kaksosia sekä erityislapsia. Hoitojaksot ovat olleet jopa monen vuorokauden yhtäjaksoisia aikoja ja useissa perheissä olen käynyt useamman vuoden säännöllisesti.

Minulle on tärkeää kohdata perhe ja lapset ilman ennakko-oletuksia ja vanhempia kunnioittaen. Pidän tärkeänä avointa, rehellistä ja luottamuksellista kommunikointia, jotta voin huomioida mahdolliset toiveet lasten hoidon suhteen.

Haluaisitko ehkä laskettelemaan tai kokeilemaan muita aktiviteetteja tai tarvitset vain lisäkäsiparin avuksi Levillä vierailun aikana? Olen kokenut ja ahkera lastenhoitaja ja tulen mielelläni auttamaan teitä. Lastenhoidon lisäksi myös ruuanlaitto, lasten kanssa ulkoilu ja talviurheilu, uinti ym. aktiviteetit onnistuvat! Huomaathan, että teen Levillä vain pidempiä, yli vuorokauden live-in -lastenhoitotöitä. Voit lukea lisää tästä nettisivuiltani tai olla minuun yhteydessä, niin kerron mielelläni tarkemmin vaihtoehdoista.

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi ja vähän espanjaa, ranskaa ja saksaa

Aurora Babysitters logo