Gravel Giant
gravel giant
Gravel by Giant 23.7. klo 11.00

Yhdistä pyöräily, luonto ja yhteisöllisyys!

Lähde tutustumaan Levin gravel-reitteihin Giantin matkassa!

Kimppalenkillä lähdetään yhdessä tutkimaan ympäröivää maastoa rennolla meiningillä. Lenkin pituus skaalataan osallistujien toiveiden mukaan, joten kaiken tasoiset pyöräilijät voivat osallistua. Lenkille on vapaa pääsy ja ilmoittautuminen paikan päällä.

Lähtö 23.7. klo 11.00 Zero Pointilta - saavu paikalle n. 10.45

Varmista, että sinulla on asianmukainen varustus, kuten kypärä, sekä tarvittavat varusteet (huomioi sää) ja tarvikkeet pyöräilyn ajaksi. Ryhmässä pyöräilyssä on myös tärkeää kommunikoida ja olla tietoinen muiden pyöräilijöiden läsnäolosta, jotta kaikki voivat nauttia pyöräilystä turvallisesti.

Tartu pyörään, liity joukkoon ja lähde tutkimaan uusia polkuja gravel-pyöräilyn parissa!


Gravel-pyöräily tarkoittaa maantie- ja maastopyöräilyn yhdistelmää, joka on suunniteltu raskaiden pintojen, kuten hiekan, soran ja metsäpolkujen, käyttöön. Tämä luo mielenkiintoisen ja monipuolisen pyöräilykokemuksen, joka houkuttelee niin harrastajia kuin ammattilaisiakin.

Gravel-pyöräily tarjoaa vapauden tutkia sellaisia alueita, joihin maantiepyöräilijät eivät välttämättä pääse ja joissa maastopyöräilijät voivat kokea liian rajoituksia. Metsäpolut, hiekkatiet ja kauniit maisemat ovat tyypillisiä gravel-maastoja, mikä tekee niistä unohtumattomia seikkailuja.

Giant on maailman johtava korkealaatuisten polkupyörien ja pyöräilyvarusteiden valmistaja.

giant logo