Kesän jooga, patikointi ja hyvinvointiretriitti
kesäretriitti

Kesän jooga, patikointi ja hyvinvointiretriitti

Lähde rentoutumaan yhdessä koulutetun ohjaajan kanssa Lapin luontoon

11.-15.6.2024 | Well-being

Kesä on jo kohta oven takana ja matkasuunnitelmat ovat varmasti jo kuumeisena tapetilla. Me olemme valmiina ottamaan vastaan sinut Lapin tantereille. Itsetutkiskeluun ja rentoutumiseen oiva tapa on osallistua jo perinteeksi muodostuneelle jooga, patikointi ja hyvinvointiretriitille.

Retriitti on loistava tapa aloittaa kesä ja päästää irti työn hampaasta. Patikoimme päivittäin uuteen tunturiin ja kuuntelemme luonnon hiljaisuutta, unohtamatta lempeää joogaa, joka täydentyy mieltä rauhoittavilla meditaatioilla, sekä äänimaljakylvyillä. Kaikki on hoidettu puolestasi, ruoka, majoitus, herätys ja sinä voit keskittyä syventämään omaa tietoisuuttasi juuri niin, kun se on silloin sinulle tärkeää.

Luksus ja ylellisyys on läsnä retriitillä tarkoittaen mahdollisuutta hiljentyä ja kääntyä täydellisessä hiljaisuudessa sisäänpäin, kuuntelemaan omia tuntemuksia, kehoa ja tunteita ainutlaatuisessa ympäristössä ja samaa ideaalia ylellisyyttä hakevien ihmisten seurassa. Me mahdollistamme kaikille turvallisen tavan liikkua luonnossa ja kuunnella luonnon rauhaa, jokaisella aistillasi. Lapin luonnon mahdollistamat aistielämykset ovat luksusta sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä puhdas luonto, juomakelpoinen vesi ja maailman puhtain ilma takaavat edellytykset luontomatkailun luksukselle.

Retriitti ohjelman on koonnut Maria Haanpää, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, hyvinvointi, rentoutus ja hypnoosivalmentaja, joogaopettaja ja liikunnanohjaaja, tarkoituksenmukaisessa järjestyksessä toteutettavaksi parhaimman mahdollisen hyvinvoinnin lisäämisen näkökulmasta. Fyysiset rasitukset auttavat mieltä hiljentymään ja lempeällä joogalla ja meditaatiolla mahdollistamme hermoston palautumista ideaaliin rauhalliseen tilaan. Kehon ja mielen rauhoittuessa pääsemme syventymään omaan alitajuntaamme mahdollistaen uusien ideoiden syntymisen ja haasteellisten tilanteiden ratkaisemisen alitajunnasta syntyvien näkökumien kautta. Lapin luonnon hiljaisuudella ja seesteisyydellä on erityinen merkitys mahdollistaa syventymisen todelliseen omaan minuuteen ja siksi tämäkin retriitti mahdollistaa sinulle täydellisen Lappi kokemuksen.

Hinta 795€ /henkilö
Minimi 6hlö maksimi 12hlö, toteutuu 6hlöllä

Ilmoittautumiset viimeistään 15.5 mennessä.
Lisää tietoa nettisivuillamme www.lappiexperience.com

Seuraavat retriitit
Kesäretriitti 31.7-4.8
Ruskaretriitti 17.-22.9