King Crab Housen Vappu
vappu Kingcrab

King Crab Housen Vappu

27.4.2024 klo 16.00–22.00 (00)

27.4.2024 | Well-being, Culture and entertainment, Families

KING CRAB HOUSEN ÄYRIÄISLAJITELMA 65€/HLÖ(tarjoillaan vähintään kahdelle, huom. hinta per henkilö, norm. hinta 72€)

Vappu King Crab Housessa startataan ajoissa ja herkutellaan lauantaina, kun kansan kunto on vielä nousujohteinen. A la carte-listamme on viimeisenä päivänä saatavilla normaalisti, mutta vapun kunniaksi suosittelemme erityisesti meidän äyriäislajitelmaamme:

KING CRAB HOUSEN ÄYRIÄISLAJITELMA
Kuningasrapua kolmella kastikkeella, paistettuja kuningasravun pyrstöjä, sinisimpukoita kermaisessa valkosipuli-persiljakastikkeessa, kuningasravun mätimoussea, kuningasrapu crab cake, pikkelöityä siikaa, paahdettuja perunoita, vihreää salaattia ja kaprisaiolia.

Samppanjaa kannattaa nauttia samalla. Juhlimme kevään tuloa yhdessä, André Clouet Silver Brut ’in voimalla hintaan 60€/plo (norm 94€). Tämä 100% Pinot Noir toimii käsi kädessä äyriäistemme kanssa. Maku on rutikuiva, mutta täyteläinen suutuntuma ja runsas hedelmäisyys tekevät viinistä erittäin tasapainoisen. Tämä samppanja voittikin korkeimmilla pisteillä Finnish Wine Awards 2019 -kilpailun. Tässä kansainvälisen tason kilpailussa arvioitiin viinit vain laadun (eikä hinnan) perusteella.

Tarjoukset ovat voimassa koko illan. Avaamme klo 16.00 ja keittiö sulkeutuu klo 22.00. Kiitämme samalla kuluneesta kaudesta, tämä onkin meidän viimeinen päivä auki tälle kaudelle, niin nyt kannattaa tosiaan tulla. Varatkaa pöytä: www.kingcrabhouse.fi/book-a-table

Tervetuloa mukaan juhlistamaan kevään tuloa kanssamme!

Aurinkoisin terveisin,

King Crab Housen väki