Levi 60 vuotta – Kaikkien aikojen Levi -näyttely TAHDOSSA
tahto kuva

Levi 60 vuotta – Kaikkien aikojen Levi -näyttely TAHDOSSA

Kaikkien aikojen Levi -näyttely esillä TAHDOSSA Olympiastadionilla 25.1.–7.4.2024.

25.-31.1.2024 | Sports, Culture and entertainment, Slope events, Families

Oy Levi Ski Resort Ltd ja Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO toteuttavat 60 vuotta täyttävän Levin juhlavuoden kunniaksi yhteistyössä Kaikkien aikojen Levi -näyttelyn. Uusi näyttely kertoo Levin matkailun kehityksestä vaatimattomilta 1930-luvun tunturihiihtokursseilta ja kotimajoituksesta yli puolen miljoonan vuosittaisen kävijän kansainväliseksi ja vastuulliseksi matkailukeskukseksi.

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON tehtävänä on tallentaa ja tulkita suomalaista urheilu- ja liikuntakulttuuria monipuolisesti ja yhteiskunnan kannalta eri näkökulmien kautta. Levin ainutlaatuinen 60-vuotinen tarina on osa suomalaista hiihtohistoriaa, joka näkyy Kaikkien aikojen Levi -näyttelyn merkeissä TAHDOSSA Olympiastadionilla sekä tietenkin Levillä. Tammikuun 25. päivä avautuva näyttely on esillä TAHDOSSA huhtikuun alkuun asti.

Levi tuo TAHTOON elämyksellisen tunturikokemuksen, josta pääsee nauttimaan jo TAHDON edustalla Levin gondolihissin kopissa. Näin museovieraiden lisäksi myös ohikulkijat pääsevät fiilistelemään tunturitunnelmaa. Levin gondolihissi on avoinna Tahdon aukioloaikoina.