NUTS Ylläs-Levi MTB 2024
ylläs-levi MTB kaverukset

NUTS Ylläs-Levi MTB 2024

NUTS Ylläs-Levi MTB ajetaan 20.7.2024 ja tänä kesänä matka taitetaan Ylläkseltä Leville. Jo käsitteeksi muodostunut reitti upeine tunturimaisemineen tarjoaa unohtumattoman haasteen maastopyöräilijöille. 

20.7.2024 | Sports


NUTS MTB Ylläs-Levi mittaa osallistujien kuntoa vauhdikkailla reiteillä ja teknisillä poluilla aidossa tunturiympäristössä. Matkoina upeissa Lapin maisemissa ovat 75 km, 55 km ja 30 km reitit, sähköpyörille on omat sarjat.

Ensimmäinen Ylläs-Levi MTB tapahtuma poljettiin vuonna 2015, jonka jälkeen tapahtuman ja reitin suosio on saanut polkijat Suomesta sekä ulkomaita myöten palaamaan tunturimaisemiin haastamaan itseään.

NUTS MTB Ylläs-Levissä on mahdollisuus pyöräillä kahden tunnetun tunturikeskuksen väli, osittain kansallispuiston alueella. Tapahtuman aikaan reitillä olevat hyvät huoltopisteet takaavat miellyttävän kokemuksen kaiken tasoisille osallistujille. Osallistujien on turvallista sekä helppoa lähteä tapahtumaan mukaan. Ylläs-Levi reitti on auki koko kesäkauden ja aina poljettavissa myös muina aikoina.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.2.2024 klo 23.59 koodilla NUTSLOVE25 niin saat osallistumisen 25% alennuksella.

NUTS MTB Ylläs-Levi logo