World Cup Levi 2024
World Cup 2024

World Cup Levi 2024

Alppihiihdon maailmancupin pujottelukauden avaustapahtuma

15.-17.11.2024 | Well-being, Culture and entertainment, Families, Sports, Slope events

Pujottelukauden avaustapahtumaan kokoontuu jälleen maailman parhaat pujottelijat niin miesten kuin naisten sarjoissa. Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) julkaistun kilpailukalenterin mukaan, miesten maailmancupin pujottelun ensimmäinen osakilpailu palaa Leville neljän vuoden tauon jälkeen. Maailman parasta alppihiihtoa nautitaan Levillä 16.-17.11.2024.

World Cup Levi, alppihiihdon maailmancupin pujottelukauden avaustapahtuma, iloitsee merkittävästä virstanpylväästään, sillä tapahtuma viettää tänä vuonna 20-vuotista juhlavuottaan.

Elämyksellinen World Cup Levi -tapahtuma säkenöi juhlavuotenaan entistä kirkkaammin: luvassa on hekumallista lapin taikaa ja suurta urheilujuhlaa peräti kolmen päivän ajan marraskuun puolessa välissä. 20- juhlavuosi edustaa World Cup Levin pitkää ja menestyksekästä historiaa, joka on tehnyt siitä yhden maailman arvostetuimmista alppihiihtotapahtumista. Tämä vuosi ei ole poikkeus, sillä odotamme jälleen innokkaasti maailmanluokan urheilua ja käsinkosketeltavaa jännitystä, jotka tarjoavat unohtumattomia hetkiä niin urheilun ystäville kuin Levin lumoavissa maisemissa vieraileville katsojille.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ: www.worldcuplevi.comLippujen Early Bird -hinnat voimassa 22.6. saakka.

Päivitämme lisätietoja sekä aikataulua myöhemmin.